- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- 133
Ahhh çok isterdimmm şuan hastanedeyiz kızım geceden beri kusuyor serum takıldı bekliyoruz
Geçmiş olsuuun nesi var canım
Allah şifa versin kuzuna
Aman boşver işi Allah sağlık versin önce...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh çok isterdimmm şuan hastanedeyiz kızım geceden beri kusuyor serum takıldı bekliyoruz
Sağol canım miğde bulantısı kusmaGeçmiş olsuuun nesi var canım
Allah şifa versin kuzuna
Aman boşver işi Allah sağlık versin önce...
Sağol canım miğde bulantısı kusma
Çok geçmiş olsun, toparlamiştır umarım..Ahhh çok isterdimmm şuan hastanedeyiz kızım geceden beri kusuyor serum takıldı bekliyoruz
Kolay gelsin , iyi eğlenceler..Selam hanımlar işteyim 7 de evde olucam eşim maça gidecekmiş bu akşam iş yapacak fırsat halim olursa yapacağım ütü yapmak istiyorum yarın sabahtan cam silmek istiyorum sonrada vialand öğretmenler günü için kampanya yapmış öğretmenlere tema park bedava yanındakilere %50 indirimli oğlumu götüreyim eğlensin paşam yetiştirebilirsem nekadar iş yapabilirsem dönüşte yaparım artık
okul öncesi öğretmeniyim rehabilitasyonda çalışıyorumKolay gelsin , iyi eğlenceler..
Branşın ne?
Merhabalar..
Yeni oturabildim maratondaymisım haberim yok
Yalnız benim bugün ödev, beşli, odak birbirine karıştı nasıl yazacağım bilmiyorum..
Sayfaya yeni girdiğim için ödevi görmedim, çöp kovası diye aklımda kaldı onu yaptım..
Önceki liste iptal mı oldu?
Günlük beşli:
Bulaşık makinası boşaltılıp yerleşti,
Dün kuruyan çamaşırlar toplanıp yeni posta yıkanıp asıldı,
Kızıma ders çalıştırıldı.
Burdan sonrakiler odak noktasına giriyor.
Fırın iç-dış temizlendi,
Kombi silindi,
Mutfak musluğu parlatildı,
Ocak yüzeyi, demirleri, gözleri yıkanıp yerleştirildi,
Aspritör filtresi temizlendi,
Yerleri temizlendi.
Odak noktası eksi artıları liste halinde ayrı yazmaya çalışırım daha sonra yapabilirsem ..
Öğretmenler gününokul öncesi öğretmeniyim rehabilitasyonda çalışıyorum
şimdiden kutlu olsun Sayilir heralde :) basliyorum o zamanHoşgeldinkubdef
Bende seni merak ediyordum
Tam yazıcaktım sen yazdın:))
Benim yeni bitti maratonum
Alışverişe gidicem eğer oda sayılırsa yanındayım![]()
Sayilir heralde :) basliyorum o zaman

Maratondan haberim olmadığı için, katilacağımı da belirtmemiş. Ben onun için maraton olarak düşünmedim yazdıklarımı.Canım ben o zaman o listeyi o günkü ödeve alternatif vermiştim siz hangisini seçerseniz diye
İlk fırsatta haftalık liste yapıcam
Pazartesiden itibaren inşallah
Bunların hepsini maraton sonucu diye yazıp sonunda günlük beşliler ve odak noktası da yapıldı diye belirtebilirsin
Odak noktasını ayrıca belirtmesende olur onu hepsi bitince listedekileri işaretleyerek yazabilirsin...
Umarım anlatabildim...
Geldin mi eve yapalım mı maraton?Selam hanımlar işteyim 7 de evde olucam eşim maça gidecekmiş bu akşam iş yapacak fırsat halim olursa yapacağım ütü yapmak istiyorum yarın sabahtan cam silmek istiyorum sonrada vialand öğretmenler günü için kampanya yapmış öğretmenlere tema park bedava yanındakilere %50 indirimli oğlumu götüreyim eğlensin paşam yetiştirebilirsem nekadar iş yapabilirsem dönüşte yaparım artık