• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canım miğde bulantısı kusma

Serum iyi gelir
Çabucak düzelir inşallah

Büyüselerde her daim bebek gibiler bizim için...

Anneye sormuşlar hangi evladını daha çok seviyorsun diye
En küçüğünü büyüyene kadar
Hasta olanı iyileşene kadar
Yolda olanı eve gelene kadar demiş...

Çok severim bu sözü...

Merhabalar..
Yeni oturabildim maratondaymisım haberim yok :KK70:
Yalnız benim bugün ödev, beşli, odak birbirine karıştı nasıl yazacağım bilmiyorum..
Sayfaya yeni girdiğim için ödevi görmedim, çöp kovası diye aklımda kaldı onu yaptım..
Önceki liste iptal mı oldu?
Günlük beşli:
Bulaşık makinası boşaltılıp yerleşti,
Dün kuruyan çamaşırlar toplanıp yeni posta yıkanıp asıldı,
Kızıma ders çalıştırıldı.

Burdan sonrakiler odak noktasına giriyor.
Fırın iç-dış temizlendi,
Kombi silindi,
Mutfak musluğu parlatildı,
Ocak yüzeyi, demirleri, gözleri yıkanıp yerleştirildi,
Aspritör filtresi temizlendi,
Yerleri temizlendi.

Odak noktası eksi artıları liste halinde ayrı yazmaya çalışırım daha sonra yapabilirsem ..

Selam hanımlar işteyim 7 de evde olucam eşim maça gidecekmiş bu akşam iş yapacak fırsat halim olursa yapacağım ütü yapmak istiyorum yarın sabahtan cam silmek istiyorum sonrada vialand öğretmenler günü için kampanya yapmış öğretmenlere tema park bedava yanındakilere %50 indirimli oğlumu götüreyim eğlensin paşam yetiştirebilirsem nekadar iş yapabilirsem dönüşte yaparım artık

Selam hanımlar işteyim 7 de evde olucam eşim maça gidecekmiş bu akşam iş yapacak fırsat halim olursa yapacağım ütü yapmak istiyorum yarın sabahtan cam silmek istiyorum sonrada vialand öğretmenler günü için kampanya yapmış öğretmenlere tema park bedava yanındakilere %50 indirimli oğlumu götüreyim eğlensin paşam yetiştirebilirsem nekadar iş yapabilirsem dönüşte yaparım artık
Kolay gelsin , iyi eğlenceler..
Branşın ne?

Merhabalar..
Yeni oturabildim maratondaymisım haberim yok :KK70:
Yalnız benim bugün ödev, beşli, odak birbirine karıştı nasıl yazacağım bilmiyorum..
Sayfaya yeni girdiğim için ödevi görmedim, çöp kovası diye aklımda kaldı onu yaptım..
Önceki liste iptal mı oldu?
Günlük beşli:
Bulaşık makinası boşaltılıp yerleşti,
Dün kuruyan çamaşırlar toplanıp yeni posta yıkanıp asıldı,
Kızıma ders çalıştırıldı.

Burdan sonrakiler odak noktasına giriyor.
Fırın iç-dış temizlendi,
Kombi silindi,
Mutfak musluğu parlatildı,
Ocak yüzeyi, demirleri, gözleri yıkanıp yerleştirildi,
Aspritör filtresi temizlendi,
Yerleri temizlendi.

Odak noktası eksi artıları liste halinde ayrı yazmaya çalışırım daha sonra yapabilirsem ..

Canım ben o zaman o listeyi o günkü ödeve alternatif vermiştim siz hangisini seçerseniz diye

İlk fırsatta haftalık liste yapıcam
Pazartesiden itibaren inşallah

Bunların hepsini maraton sonucu diye yazıp sonunda günlük beşliler ve odak noktası da yapıldı diye belirtebilirsin

Odak noktasını ayrıca belirtmesende olur onu hepsi bitince listedekileri işaretleyerek yazabilirsin...

Umarım anlatabildim...

Merhaba hanimlar pazardan beri ugrayamadim 1 hafta olmus nerdeyse. Hala dogurmadim :) son zamanlar oldugu icin kizima daha cok vakit ayirmaya calisiyorum 1 haftadir full disardayiz eve girmedik nerdeyse :)

Simdi tam uyku saati birqz martona ne dersiniz?

Bu arada cok gecmis olsun Allah sifa versin areser areser

Gecmis baya birikmis okuyamadim baska onemli bisi var mi bilmiyorum

Hoşgeldin kubdef kubdef

Bende seni merak ediyordum
Tam yazıcaktım sen yazdın:))

Benim yeni bitti maratonum
Alışverişe gidicem eğer oda sayılırsa yanındayım:KK5:

Sayilir heralde :) basliyorum o zaman

Haydi başalayalııım
Dur önce eski maratonun sonucunu yazıyımda öyle:))

Banyo toplandı makineye çamaşır atıldı...oturma odası yatak odası toplandı...Mutfak toplandı kirliler makineye koyuldu çalıştırıldı elde yıkanacaklar yıkandı...ödev yapıldı...namaz kılındı...

Şimdilik bu kadar varsada unuttum
Ben yaptığım şeyleri unutuyorum ya:işsiz:

Hadi ben gidiyorum görüşürüz.istediğiniz bişey var mı :halay::KK15:

Liste çok uzun geldi tek tek yazması:confused:
Ben en iyisi kalanları yazayım:
6. Çekmeceler düzenlenecek
8. (Avize yok,iptal)
9. Kapı silme,
12. Bulaşık makinası iç-dış temizleme (içini nasıl temizliyorsunuz?)
13. Priz, elektrik düğmesi silme,
14. Fayans silme,
17. Masa-sandalye silme (bugün yaptım eklemeyi unuttum)

Bu da benim eklemem:
19. Peteği temizleme:temizlik:

Bu hafta bitmesi lazim değil mi, komple bitiren var mı?

Canım ben o zaman o listeyi o günkü ödeve alternatif vermiştim siz hangisini seçerseniz diye

İlk fırsatta haftalık liste yapıcam
Pazartesiden itibaren inşallah

Bunların hepsini maraton sonucu diye yazıp sonunda günlük beşliler ve odak noktası da yapıldı diye belirtebilirsin

Odak noktasını ayrıca belirtmesende olur onu hepsi bitince listedekileri işaretleyerek yazabilirsin...

Umarım anlatabildim...
Maratondan haberim olmadığı için, katilacağımı da belirtmemiş. Ben onun için maraton olarak düşünmedim yazdıklarımı.
Yapılanları yazarken birkac madde bir arada olunca gruplamak bazen zor oluyor, oyuzden karıştırıyorum yazarken..o da oturur zamanla insallah
Yarınki ödev ne?

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için çok şükür serum iyi geldi kusmamız durdu bira ateşimiz var...Kim var kim yok biraz önce geldik eve sabah çıkmıştık her yer her yerde maraton yapalım desem kim yoldaş olur bana bu saatte

Geldin mi eve yapalım mı maraton?

kubdef kubdef naptın bittimi maratonun

Benimki tam maraton oldu
Alışveriş poşetimi markette unuttum sonra tekrar gittim yerinde yeller esiyordu almışlar:işsiz::oha:

Vicdansızlar yaa kızıma elbise almıştım.kısmetimizde yokmuş.yavrumun canısağolsun yapacak bişey yok.ama moralim bozuldu baya:KK43::cry:

Back
X