• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faturalari netten oduyorum. Oradaki kayitlarda var diye hep atiyorum bunlari ben.

Bizde öyle ödüyoruz ama ne olur ne olmaz diye yinede saklıyoruz

Napiyorsunuz bayanlar.
Buugunden yarina yemegimi de yaptim
Mutfagimi da topladim sildim
Cocuk koltugu batirmis onuda sildim
Camasirim da yikaniyor.
Oh rahatim bugun.

3parca utu var. Yapmak zor geliyor :kızgın:

Bugün geçtide artık
Yarının ödevi en az 10 parça ütü yapmak olsunmuuu

Kizlaarrr 2 banyoyada bir girismisim amanyokli camasir sulu cif domestos derken dusakabinler aksesuarlar fayanslar havlupanlar dus zemini hic el degmeyen yer kalmadı bugunun artisi bu oldu. Ayda bir yapmak laxim boyle 15 de bir can dayaz cok buyuk ve zor oluyor yaa ama degdi pırıl pırıl olduuuuu yuppi
Ellerine sağlık darısı bana

ha_mim ha_mim sivastrabzon sivastrabzon

Akşamki dizi maratonuna eklediklerim:
-Yemek hazırla kaldır, bulaşık makinesini doldur. Bitince boşalt.
-Kızın renkli çamaşırlarını makineye at, bitince as.

Bu akşam arkadaşımla dışarıda olacağım.:KK50:
Akşamki maratonda bahsettiğim dizi kalkmış onun yerine başka dizi seyrettim, maksat maratonu yapmak canııım :ıslık::KK70::KK70:
Sonra kv. Akşam egzersizi, buz kompresi kıźın ödevini yardım ve maraton akşamlar beraber biteeerrr..

Günaydın kk'nın küllerinden doğan hamarat, becerikli, candan hatunları..
Bugün kendimi iyi iyi hissediyorum bakalım güne ve performansa nasıl yansıyacak ben de bilmiyorum.
ha_mim ha_mim ütü mü dedin :confused: emin misin, bir daha düşünsen bak daha sabah kimse ise güce baslamamıştir hâlâ değıştirme şansın var, bunu bize yapma:KK61:
Neyse değişmez gibi geliyor başa gelen çekilir artık .
Herkese hayırlı kandiller dilerim..

Günaydın kk'nın küllerinden doğan hamarat, becerikli, candan hatunları..
Bugün kendimi iyi iyi hissediyorum bakalım güne ve performansa nasıl yansıyacak ben de bilmiyorum.
ha_mim ha_mim ütü mü dedin :confused: emin misin, bir daha düşünsen bak daha sabah kimse ise güce baslamamıştir hâlâ değıştirme şansın var, bunu bize yapma:KK61:
Neyse değişmez gibi geliyor başa gelen çekilir artık .
Herkese hayırlı kandiller dilerim..

Eminim ödev ütü:confused:
Baktım yapacak başka iş bulamadım
Gözüme onlar çarptı
Size 10 parça bana herhalde bi 40 parça olur başlamışken
Hadi kolay gelsiiiiiin:deli:

Uzun zamandir.maraton yapmadım (dün akşamki hariç) benimle gelen var mı, başlıyorum ben 11.30 12.30 arası, 13.00 e kadar da uzayabilir.

Ben_olmak Ben_olmak
Canım sen mi demiştin evim müstakil ev ve örümcekten kurtulamıyorum diye?

Örümcek ve haşaratlar için detan maxi diye bi şey vardı. evine temizlik yaptıktan sonra, tavanların köşelerine, aralık olan parkelere, kapı pervazlarına, kapı ve pencere eşiklerine sıkıyorsun. büyük ölçüde önlüyor.
Denemek istersen diye yazmak istedim. yeşil siyah spreyli bir şişesi var.

Dün yapılanlar

Mutfak toplanacak ✔
Kiler dolabı düzenlenecek✔
Kuşun kafesi temizlenecek✔
Çöp atılacak✔
Ev süpürülecek✔
Toz alınacak✔
Çamaşır asılacak✔
Yemek yapılacak✔
Spor yapılacak✔

Back
X