- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh aralık ayı da geldiii... yeni listeler odaklar programlar başlasın.
odak noktası neresi olsun bayanlar. ben her zamanki gibi ya oturma odasını yada mutfağı öneriyorum

Madem ben bu isleri yapcam. Zevk almam lazim. Himmm ne yapsamda zevk alsam acaba![]()
:Ben_olmak liste icin teşekkürler, bana uyar. Okuması kolay ama yapmasına bir şey diyemeyeceğim. Bende spot lamba da avize de yok ordan yirttim zati. Vitrin vardı iki gün önce sildim sayılır değil mi ben iki gün önce başlamış sayılırım o zaman
süremiz iki hafta mı yine?
Benim bugünkü işler bitti, sıra listelemede.
Beşli:
* yerler süpürüp silindi,
*bulaşık makinası boşaltılıp yerleşti,
*iç. Egzersizi, ilaç , bakım, banyo yapıldı,
* nevresim, çarşaf, yastık kılıfı değiştirildi,
*balkon tozu alındı,
Günlük ödev iki tane yaptım öörtmenimm:
İki çekmece düzenlemek ve mutfak kornişini çamaşır suyuyla silmek ..

Günaydın herkese..
Dün akşam bir ödev için yardım istemiştim onda benim bir yanlış anlamam olmuş.Ben_olmak Kendimiz bir spor aleti yapacakamisiz. Okçuluk düşündüm ama ok ve yay yapmak zor. Dart düşünüyorum ama o da spora girer mi bilmiyorum. Kum torbası veya dambil kolay ama erkeklere hitap ettihi için vazgectim.Bir akıla ve yardıma ihtiyacım var.
Benim kız birkaç gündür etkinlik videoları izliyor, ben de ona eşlik ediyorum. Bugün çocuklara yapılabilecek çok guzel.seyler vardı.ha_mim ,
kubdef sizin küçükleriniz vardı galiba linki alamadım ama videonun ismini yazayım diğer çocuklu arkadaşlar da faydalansin bu etkinliklerden.
14 brilliant ways to use old toys
Daha birçok etkinlik var kanalın adı 5 minute craft
Herkese hayırlı günler..
Kendim böyle bir liste yapmıştım dip köşe temizlik yapacağım zaman bu sırayla gidince herşeye her köşeye elim değiyor atladığım bir şey yok sanırım belki işinize yarar diye paylaşmak istedimchentiq
ha_mim
sivastrabzon K klbk33
zambak86 ve adımı hatırlayamadığım diğer küldaşlar odak noktası oturma odası olsun diyenlerin yada iş listesi isteyenlerinde işine yarayabilir belki
Ek not: evde kalorifer peteği yok, oturma odamızda avizede yok bu yüzden listemde yazmıyor, tv'nin arkadı taş duvar örülü süpürgemin fırçalı bir toz alma aparatı var onla çekiyorum-silmeyi felan denedim ama kötü oldu sadece tozunu alıyorum..başka eksik görenlerde yazabilir belki dikkat etmediğim, gözümden kaçan şeyler vardır :)

Bizde de biraz var ama disa vuramiyor galiba hircinlastik sadeceAllah yardimcin olsun.
Ben mutluydum bir cocugum daha oldu diye. Ama oglum kardesini cok kiskaniyor.
Oyunlardan cok ten temasimi. Kuruyoruz ama niyeyse hala cok kiskanc
Tam da bugun ki kafa yordugum konu :/ esim surekli buyuk kizimi azarlayip duruyor mesela yapar misin diye hitap edecegine yap sunu diye soyluyor cocukta oyle deyince yapmiyor bu sefer tehtidle yaptirmaya calisiyor surekli bebegi korumaya calisiyor elleme dokunma falan diye baya bi tartistik ama kendisi kabul etmiyor buyugu hirpaladiginiCanım ben yanlış anlatmışım
Arkadaşım oyun oynarken bizi gözlemledi sürekli bana dokunmaya çalıştığını ten temasına ihitiyacı olduğunu söyledi.bende sürekli sarıldığımı filan söyledim.ama yetmiyormuş demekki.bana akşam yatarken ellerine krem sürme bahanesiyle ona dokun masaj yap dedi.ben olsam asla anlamazdım böyle bir ihtiyacı olduğunu...
Ne kadar kıskanmıyor gibi gözükselerde kıskanıyorlar maalesef.
farketmesekte büyükleri ikinci plana atıyoruz.haliyle küçükler daha sevimli oluyor
Allah biz annelere kolaylık versin.denge sağlamak çok zor gerçektende.
Nickini hatirlayamadim yeni mi geldin isim degisikligi mi? Maya maskesi nasil oluyor bu arada?Iyi akşamlar kızlar nasilsinizkubdef hayırlı olsun bebeğin canım güle güle büyüt inşaallah :). Saat 3 ten sonra kahve içmek için gelen misafir ağırlandı tüm evin tozu alındı vitrin içleri dahil tüm ev silindi yemek yapılıp yendi bulaşık eşim tarafından yıkandı tişört çekmecesi kalın ve ince çorap çekmeceleri temizlendi düzenlendi bir kısmı tozbezi olmak için ayrıldı duş alındı yüze maya maskesi yapıldı az önce uzanildi ve kk girildi
Ok yapmasi cok kolay ki yaparsin. Oklar duz bisiler olacak zaten onu bi sekilde ayarlarsin yayini da iki parcadan yapacaksin biri ip gibi bisi biride sopa gibi bisey. Bu iki parcadan biri esneyen birsey digeri ise esnemeyen birsey olacak mesela diyelim ki esnek bi sopa kullandin o zaman ipini esnemeyen kullanacaksin eger ipi lastik gibi esneyen birseyse sopasi esnemeyen olacak mesela gecende kizla oyun oynamistik su 1. Sinifta sayi cubuklari var ya kucuk onlari ok yaptik elimde bir lastik vardi onu da sandalye ayagina gecirip ok gibi cubuklari firlatmistik.İyi geceler hanımlar. Foruma başka bir konu için yazmamda sakınca var mı? Bunu başka bir foruma açsam cvp gelmeyecek, e cevap almak için her şeyi de bdv ye yazıp konu taşıtmak da hoş olmuyor belki siz bana fikir verirsiniz diye önce size bir sorayım dedim.
Beden eğitimi dersi için hoca proje ödevi vermiş. bizimki tam anlatamadı ama sanırım kendi seçeceği bir spor dalıyla ilgili bir şey yapmak. ben ayakkabı kutusundan langırt düşündüm ama o spor dalına girmiyor sanırım. Hazır dart levhası alıp oklarını yapmayı gördüm nette, ama hoca spor olarak kabul eder mi, onu da bilmiyorum. Benim kız okçuluğu söyledi de onu kullanılabilecek şekilde okunu, yayını nasıl yaparım kestiremedim.internette baktıklarım daha çok maket tarzı şeylerdi. önerebileceğiniz farklı, kolay bir şey var mı?
Cok gecmis olsunALLAH razı olsun badim gribal bişey geçiriyorum sanırım hastalık olarak geçti gibi de baş ağrılarım çok oluyo ne bilim geçer inşaALLAH valla pek bişey yapmadığım içinde boşladım burayı ama dönücem bekleyin beni![]()
Aay sorma derdimiAaa erken gitmiş annenler, canım yat dinlen yorma kendini kendine iyi bak, yoksa dikişlerin açılabilir
Yatak odasina ne zaman giricezohhh aralık ayı da geldiii... yeni listeler odaklar programlar başlasın.
odak noktası neresi olsun bayanlar. ben her zamanki gibi ya oturma odasını yada mutfağı öneriyorum
Misafir kaldirma kuvveti :)misafir çağır tatlım. en çabuk en temiz öyle oluyor :)
Şevk geliyor :)
Su bildigimiz yas maya dimi kup seklinde satilanlardankubdef yaşmaya ılık su ile sulandirilip yüze sürülüyor iyice kuruyunca ovarak çıkartılıyor protein vitamin ve mineral acısından çok zengin. Maraton iyi olur du ama haftanın yorgunluğu oluyor cumaları ancak çamaşır yıkıyorum nevresim değiştiriyorum. Oturdum örgü başlıyorum şimdi. Oturma odasına başlarım inş haftasonu. Birlikte maraton yapmayı çok istiyorum birfahakine ins