- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım.Bidedagci vardi ama nerelerde bilmiyorum
Cok gecmis olsun dikkat et kendine uzuldum simdi :/merhaba canım.
siteye pek girmiyorum.
haliyle buraya da.:)
doğum yaptın mı canım?
geçmişi okuyacak zamanım yok.
ama eve gidince yapacağım işleri yazayım.
ocak silinecek.
çamaşır asılacak
biraz ütü yapılacak.
**kızlar ben epeydir aşırı halsiz ve sürekli hasta modundaydım.
her şeyden vazgeçmiştim o halde iken.
değerlerim düşükmüş.
bir kaç haftadır takviye alıyorum.
tam olmasa da kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
o arada böbreklerim de rahatsızlandı.
taş düşürmüşüm galiba yeni bir kaç gündür ağrım yok.
iş güç,çoluk çocuk aynı devam.:))
yarın düzenli gireyim inşaALLAH unutmazsam tabi.:))
Geçmiş olsun..merhaba canım.
siteye pek girmiyorum.
haliyle buraya da.:)
doğum yaptın mı canım?
geçmişi okuyacak zamanım yok.
ama eve gidince yapacağım işleri yazayım.
ocak silinecek.
çamaşır asılacak
biraz ütü yapılacak.
**kızlar ben epeydir aşırı halsiz ve sürekli hasta modundaydım.
her şeyden vazgeçmiştim o halde iken.
değerlerim düşükmüş.
bir kaç haftadır takviye alıyorum.
tam olmasa da kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
o arada böbreklerim de rahatsızlandı.
taş düşürmüşüm galiba yeni bir kaç gündür ağrım yok.
iş güç,çoluk çocuk aynı devam.:))
yarın düzenli gireyim inşaALLAH unutmazsam tabi.:))
Gunluk supurge yapildi
Bebek kahvalti yaptirildi
Ev toplandi havalandiriliyo
Birazdan lavabolar yilanacak mutfak toplanacak camasir yikanip serilcek ve askidakiler katlanacak
Şimdi dinleniyorum ama 15.00dan sonra sana da uyarsa olur. Aslında kafamda bir şey yok ama öyle gündelik işlerle sırf sana eşlik etmek için takılırım..Kızlar maraton yok mu :)
Oturma odası ve mutfak toplanacak ama canım istemiyor birileri beni yerimden kaldırsın
Ay ben bugun kalktim kahvaltidan sonra islerimi bitirdim. Bitek camasirlar var katlanacak 3ten sonra kalkacaksaniz bende 3 ten sonra camasir katlayabilirimKızlar maraton yok mu :)
Oturma odası ve mutfak toplanacak ama canım istemiyor birileri beni yerimden kaldırsın
Şimdi dinleniyorum ama 15.00dan sonra sana da uyarsa olur. Aslında kafamda bir şey yok ama öyle gündelik işlerle sırf sana eşlik etmek için takılırım..
Ay ben bugun kalktim kahvaltidan sonra islerimi bitirdim. Bitek camasirlar var katlanacak 3ten sonra kalkacaksaniz bende 3 ten sonra camasir katlayabilirim
Ben hava güzel olursa dışarı, yoksa içeri asiyorum..Tamam kızlar anlaştık saat 15 de herkes harekete geçsin :) benimde var katlanacak çamaşırlar salonu işgal ediyolar. Sizde evin içine mi asıyosunuz çamaşırları?
Ben hava güzel olursa dışarı, yoksa içeri asiyorum..
Yalnız maraton kaçta bitecek karar vermedik. 17.00 iyi mi?
buda listem hadi bana kolay gelsiinOlsun uyanirsa onu da katarsın maratona, o da bir görev sonuçta.İçeri asınca mobilyalarda çok toz oluyor sizinde öyle mi? Benim için uygun insallah verimli geçer bebişi yeni uyuttum uyanıp taş koymasa bari işime :)
Merhaba küldaşlar nasılsınız
Bayadır görüşemiyoruz hastalıklar kına düğün derken ayrı düştük
Maratona bende varım yalnız benimki yatana kadar sürer bu gidişle bayadır derin tamizlik yapamadım eşim yeni gitti bende işlere koyulcam inşallah
Listemi de yaptım geçen haftadan yapılmayan görevler var odak noktasıda bitmedi inşallah onları da aradan çıkarıcam.yatak odasına başlayabilir bitiren arkadaşlar.bu ayın sonuna kadar süremiz kendinizi sıkmayın müsait oldukça yaparsınız
Eki Görüntüle 2078250 buda listem hadi bana kolay gelsiin
Olsun uyanirsa onu da katarsın maratona, o da bir görev sonuçta.
Hiç dikkatimi çekmedi toz olayı, normal oluşan toz diye düşündüm, çamaşırlarını yapacağı aklıma gelmedi..
Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun düğün için. Sen de yorma kendini acele etme, bir daha hasta düşer son çok yüklenirsen..
Yatak odası için seni bekleyelim biz de dinlenmiş oluruz
Hem madde madde olunca daha kolay yapılıyor, atlamamaiş oluruz.
Herkese kolay gelsin maratonda. İki saat sonra görüşürüz..![]()
Ay benim misafirim geldi kalkamadim ya hala devam ediyorsa simdi kalkiyorumTamam kızlar anlaştık saat 15 de herkes harekete geçsin :) benimde var katlanacak çamaşırlar salonu işgal ediyolar. Sizde evin içine mi asıyosunuz çamaşırları?
Ay benim misafirim geldi kalkamadim ya hala devam ediyorsa simdi kalkiyorum
Benim evde balkon yok mecbur iceri asiyordum en sonunda evde yagmur ygacak sandim bulutlar fala dolasmaya basladi kurutma almak zorunda kaldim iyi ki de almisim