- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabahin köründe yaptim ütü :)
Basınız sagolsun Allah rahmet etsinSelam kızlar nasılsınız o kadar yoğun günler geçiriyorum ki anlatamam siteye bayadır giremedim yoğunluktan hiç bir yapamadığım günler oldu sadece süpürge tutabildim cumartesi eşimin teyzesi vefat etti her gün oradayım nerdeyse dün cenaze evine yemekleri ben yaptım ama Tatlısından zeytinyağlıya salataya salatanın sosunu Bile hazırlayıp götürdüm Bugun kendime izin verdim ama eve baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor çok saldım bu koşuşturmada şimdi cumartesi yedisi olacak ogünü de atlatıyım aranıza hızlı bir dönüş yapcam toparlamam için bir yardımcı çagırmam şart Pazar günü de görümcemin kızının nişan telaşımız var onu DA atlattım mı bir ohhh çekeceğim
Ay benımde 2 saat surdu 6 7 parca biseydi halbukı kolunu utuledım bebek agladı aldım susturdum uyuttum yaka utuledım bi daha agladıBen sabahin köründe yaptim ütü :)
Maratona gelen? 16.00 17.00
İlgin için teşekkürler öncelikle. Bütün araştırma, fikir.toplama çabaları boşa gitti. Kendi hayal güçleriyle hiç olmayan bir oyun bulacaklarmis onu yapacaklarmış. Neyse buldum ama son bir hafta kaldı. Yapılması gerekiyor. Tamamlayabilirsek inşallah paylaştım büyük bir zevkle..sivastrabzon kizinin odevi vardi ya yapabildiniz mi? Ne yaotiniz?
Başınız sağolsun, allah sabırlar versin yakınlarına.. şu durumda evi çok da takma, bir şekilde hallolur o, bu yaptığın hayır ve destek çok.daha önemli.. Allah kabul etsin..Selam kızlar nasılsınız o kadar yoğun günler geçiriyorum ki anlatamam siteye bayadır giremedim yoğunluktan hiç bir yapamadığım günler oldu sadece süpürge tutabildim cumartesi eşimin teyzesi vefat etti her gün oradayım nerdeyse dün cenaze evine yemekleri ben yaptım ama Tatlısından zeytinyağlıya salataya salatanın sosunu Bile hazırlayıp götürdüm Bugun kendime izin verdim ama eve baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor çok saldım bu koşuşturmada şimdi cumartesi yedisi olacak ogünü de atlatıyım aranıza hızlı bir dönüş yapcam toparlamam için bir yardımcı çagırmam şart Pazar günü de görümcemin kızının nişan telaşımız var onu DA atlattım mı bir ohhh çekeceğim
Allah kolaylık versin, işin zor..Ay benımde 2 saat surdu 6 7 parca biseydi halbukı kolunu utuledım bebek agladı aldım susturdum uyuttum yaka utuledım bi daha agladı

@ha_mim dokunmadan kitabını siparis ettim. Alıntı yaptığın kitap vardı![]()
Selam kızlar nasılsınız o kadar yoğun günler geçiriyorum ki anlatamam siteye bayadır giremedim yoğunluktan hiç bir yapamadığım günler oldu sadece süpürge tutabildim cumartesi eşimin teyzesi vefat etti her gün oradayım nerdeyse dün cenaze evine yemekleri ben yaptım ama Tatlısından zeytinyağlıya salataya salatanın sosunu Bile hazırlayıp götürdüm Bugun kendime izin verdim ama eve baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor çok saldım bu koşuşturmada şimdi cumartesi yedisi olacak ogünü de atlatıyım aranıza hızlı bir dönüş yapcam toparlamam için bir yardımcı çagırmam şart Pazar günü de görümcemin kızının nişan telaşımız var onu DA atlattım mı bir ohhh çekeceğim
Bi gun onceden planlasak ben kesin uniturumİlgin için teşekkürler öncelikle. Bütün araştırma, fikir.toplama çabaları boşa gitti. Kendi hayal güçleriyle hiç olmayan bir oyun bulacaklarmis onu yapacaklarmış. Neyse buldum ama son bir hafta kaldı. Yapılması gerekiyor. Tamamlayabilirsek inşallah paylaştım büyük bir zevkle..
Karar onlara da katılamıyorum bu ara ya kaçırıyorum ya ışlerim bitmiş oluyor ya da benbir maratonu bir gun oncesen randevulasip yapalım ona gore ayarlariz kendimizi, hem katılım da çok olur belki..
Başınız sağolsun, allah sabırlar versin yakınlarına.. şu durumda evi çok da takma, bir şekilde hallolur o, bu yaptığın hayır ve destek çok.daha önemli.. Allah kabul etsin..
Nişanınız için de hayırlı olsun diyorum.. Kolay gelsin..
Hem hasta olup hem herşeye yetmeye çalışmak en zoru,allah kolaylık sabır ve tez zamanda şifa versinMerhaba arkadaşlar
Hastalık beni teğet geçmedi.yatak yorgan yatıyorum kaç gündür.tabii küçükte hasta olunca buna yatmak denirse habire kucağına al gezdir yatma kalk .bişeyde yemiyor halsizlik hıysuzluk had safhada.çpcuklar hasta olunca bazen dayanamayıp hastalığın bana gelsin diyoruz bir anlık gafletle .aman aman bizden uzak dursun.bi daha böyle bir cümle kurmucam.sürünsende vazifeni.yapmak zorundasın.o yüzden biz sağlam olalımki onlara iyi bakalım.inşallah evin diğer fertlerine bulaşmaz.tez zamanda kar yağarda mikropla kırılır inşallah
Hepinize kucak dolusu sevgiler bana dua etmeyi unutmayın![]()
Merhaba arkadaşlar
Hastalık beni teğet geçmedi.yatak yorgan yatıyorum kaç gündür.tabii küçükte hasta olunca buna yatmak denirse habire kucağına al gezdir yatma kalk .bişeyde yemiyor halsizlik hıysuzluk had safhada.çpcuklar hasta olunca bazen dayanamayıp hastalığın bana gelsin diyoruz bir anlık gafletle .aman aman bizden uzak dursun.bi daha böyle bir cümle kurmucam.sürünsende vazifeni.yapmak zorundasın.o yüzden biz sağlam olalımki onlara iyi bakalım.inşallah evin diğer fertlerine bulaşmaz.tez zamanda kar yağarda mikropla kırılır inşallah
Hepinize kucak dolusu sevgiler bana dua etmeyi unutmayın![]()
Yattım garii.. Geliyorum, hadi başlayalım..Maratona gelen 14.40 16.00
Hem hasta olup hem herşeye yetmeye çalışmak en zoru,allah kolaylık sabır ve tez zamanda şifa versin
Badimmmm geçmiş olsun bacım...dediklerine %100 katılıyorum anneler hasta olmamalıALLAH beterinden korusun diyeyim..geçmiş olsun tez zamanda şifanı bulasın bacım
![]()