• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım ayın başında belirlemiştikya hatta chentiq chentiq arkadaşımız resimli liste yapmıştı hatta diğer konunun ilk sayfasınada koymuş.oturma odasından sonra yatak odası diye konuşmuştuk yapamadık o ayrı mesela tabii olsun canım yaparsın acelesi yok
neee yapamadık mı ..... kız 2 gün kaldı nasıl yapamadın?

Mekanı mı söktün? :KK57: nasıl söktün ya?

Evet canım mekan yatağı söktüm:))
Yanlarında biye var onu sökünce üst kısım kapak gibi çıktı içinden yatağın yaylı kısmını çıkardım dış kısmını banyoda yıkadım.2 günde anca kurudu.dikmesi biraz uğraştırdı ama yarım günde hallettim onuda:))bi.dahaki kirlenmesinede değiştiririz artık.zaten eski konforu yok 17 senelik yatak:işsiz:

Günaydın.. Bugün modum çok düşük, sanmıyorum katılabileceğimi, temizlik yapacaktım sözde, onu bile gözüm kesmiyor..:KK43::KK43:

Olur canım arada öyle.sende kendine vakit ayır bugün sevdiğin şeylerle uğraş.o ruh halinden çık hemen.kış günleri çok müsait böyle duygulara:)

Merhaba bende kullerimden doğmayâ geldim. Ins.topik aktif olur

Hoşgeldin canım.aktifiz zaten:))sizlerin katılımıyla daha da aktif olucaz:KK66:

İyi bari sevindim halledilmeyecek bişey değilmiş biraz dışarı çık yürüyüş yap iyi gelir inşallah
Sağol canım, kv. komşulara bırakıp okula gittim, biraz komşularla oturduk dönüşte ama hiçbir işe yaramadı valla. Hiçbir iş yapmadan evi köşe bucak temizlemiş kadar yorgunluk var üstümde..:uykucu:
Merhaba bende kullerimden doğmayâ geldim. Ins.topik aktif olur
Hoş geldin aramıza, aktif tutmaya çalışıyoruz. Kolay gelsin şimdiden..

Evet canım mekan yatağı söktüm:))
Yanlarında biye var onu sökünce üst kısım kapak gibi çıktı içinden yatağın yaylı kısmını çıkardım dış kısmını banyoda yıkadım.2 günde anca kurudu.dikmesi biraz uğraştırdı ama yarım günde hallettim onuda:))bi.dahaki kirlenmesinede değiştiririz artık.zaten eski konforu yok 17 senelik yatak:işsiz:

Temizlikte çığır açmışsın valla tebrikler.. Sökmek neyse, o kolayda, onlar birebirdir, nasıl diktin?

15 gündür hastalıklarla boğuşuyoruz canım.kendimi çok iyi hissetmesemde dün yaptım çok şükür kaptanımmm.peki ya seeeen liste tamamlandı mı:confused:
Geçmiş olsun, atlatamadınız mı daha, yoksa yeni bir hastalık dönemi mi?
Yaaa sizin listenin bittiğini okudukça komplekse giriyorum valla, nasıl kaçırdım diye..:KK43:

Sağol canım, kv. komşulara bırakıp okula gittim, biraz komşularla oturduk dönüşte ama hiçbir işe yaramadı valla. Hiçbir iş yapmadan evi köşe bucak temizlemiş kadar yorgunluk var üstümde..:uykucu:

Yaaa sizin listenin bittiğini okudukça komplekse giriyorum valla, nasıl kaçırdım diye..:KK43:

Bende yapamadım canım sıkma canını beraber yaparız benimde en batık yerler yatak odası ve mutfak kaldı gerisini bir tur yapmıştım dip köşe bu iki oda bitince tekrar diğer odalara dönecem sen kendine bak toparlan başlarız yavaştan bak yeni küldaşta gelmişken ne dersiniz ? S Sifayildizi sivastrabzon sivastrabzon

Bende yapamadım canım sıkma canını beraber yaparız benimde en batık yerler yatak odası ve mutfak kaldı gerisini bir tur yapmıştım dip köşe bu iki oda bitince tekrar diğer odalara dönecem sen kendine bak toparlan başlarız yavaştan bak yeni küldaşta gelmişken ne dersiniz ? S Sifayildizi sivastrabzon sivastrabzon
Teşekkürler, tamam zaman belirleyelim ama üç gün tatil var, ondan sonra olsun, olur mu?

Biz düzeldikte ortanca atlatamadı serum filan yedi iğne verdi dr canım.çocuklar hasta olunca benimde elim kolum kalkmıyor aynı bugün senin olduğun gibi.Allah sağlık afiyet versin kuzulara...
İş için hiç canını sıkma canım nasıl olsa yapılır.Allah başka keder vermesin olduğu kadar.hem yatak odası diğer yerler kadar oyalamıyor bence.bana daha kolay geldi özellikle mutfağa bakarak:))sende çarçabuk yaparsın eminim...

Yatağa gelince dediğin gibi sökmesi hem kolay hem zevkli oldu.yıkaması kolay durulaması zor oldu.dikmeside biraz oyaladı ama korktuğum kadar zor olmadı canım.

Yeterki topic aktif olsun ben herseye varım☺

Biz düzeldikte ortanca atlatamadı serum filan yedi iğne verdi dr canım.çocuklar hasta olunca benimde elim kolum kalkmıyor aynı bugün senin olduğun gibi.Allah sağlık afiyet versin kuzulara...
İş için hiç canını sıkma canım nasıl olsa yapılır.Allah başka keder vermesin olduğu kadar.hem yatak odası diğer yerler kadar oyalamıyor bence.bana daha kolay geldi özellikle mutfağa bakarak:))sende çarçabuk yaparsın eminim...

Yatağa gelince dediğin gibi sökmesi hem kolay hem zevkli oldu.yıkaması kolay durulaması zor oldu.dikmeside biraz oyaladı ama korktuğum kadar zor olmadı canım.

Normal yatağımi söktünüz nasıl?

Gunaydın hanımlar :)

Bugun bi besli yazayım

Ev toplanıp süpürülmeye hazır hale getirilecek
Kahvaltı yapılıp mutfak toplanacak
Ev Süpürülecek
Babamın evine kek tatlı bişeyler yapılacak, mutfak tekrar toplanacak
Bebişin kıyafetleri ütülenip yerlestirilecek

Back
X