• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2088336 Eki Görüntüle 2088337 Soranlara kediyi merak öldürürmüş dersiniz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Küldaşlar fırını bir güzel domol le ilaçladım ( domol kesin duyulmuştur ama duymayanlar için rossmann diye bir markette satılan fırın temizleyici ) arkasını okurken pervane kısmına sıkmayın yazılmış ama ben kaç defa kullandım hep her yere bir güzel sıkmışımdır çoluk çocuk olunca içime kurt düştü dedim açabilirmiyim olur mu olmaz mı derken açtım ama açmasaydım iyiymiş :oha: ben fırını bir güzel temizler tepsileri koyar fırınım temiz derdim :oha: ama bu sefer gerçekten temiz diyecem inşaALLAH:super:

Badim süper olmuş.güle güle kirlet canım...

Mutfak toplama maratonuna kim var

19.00 20.00 arası

Uyanık chentiq chentiq kendine nasılda genç badi bulmuşş.bu arada karar verdin mi canım artık bi karara bağlayalım yılan hikayesine döndü odak noktası...
ya ben onun daha cocuk olduğunu bilmiyordum ki.. bilsem alir miydim. Allahtan resitmis hapse falan atilmadim :D :D yalniz kizi yoldan cikardim o kotu. Buraya geldiginde cok hamaratti. Sonra ocine chentiq kacti.:)

Eki Görüntüle 2088336 Eki Görüntüle 2088337 Soranlara kediyi merak öldürürmüş dersiniz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Küldaşlar fırını bir güzel domol le ilaçladım ( domol kesin duyulmuştur ama duymayanlar için rossmann diye bir markette satılan fırın temizleyici ) arkasını okurken pervane kısmına sıkmayın yazılmış ama ben kaç defa kullandım hep her yere bir güzel sıkmışımdır çoluk çocuk olunca içime kurt düştü dedim açabilirmiyim olur mu olmaz mı derken açtım ama açmasaydım iyiymiş :oha: ben fırını bir güzel temizler tepsileri koyar fırınım temiz derdim :oha: ama bu sefer gerçekten temiz diyecem inşaALLAH:super:
sen 1 ay kullan. Pofff diyip vir sey olmazsa ben de sokeyim. Pek hevesliyimdir tornavida islerine..

Biri gelsin 20 00 maratonuna luuutfeeennn

Ben kac kere etiketledim gelmedi 3 gun arka arkaya mazeret bildirmeden gelmeyen 3 ay sureyle tekrar alinmamak uzere gruptan cikartikir

Ayy ben bu kuralı unuttum iyiki hatırlattın o_O

ya ben onun daha cocuk olduğunu bilmiyordum ki.. bilsem alir miydim. Allahtan resitmis hapse falan atilmadim :KK70: :KK70: yalniz kizi yoldan cikardim o kotu. Buraya geldiginde cok hamaratti. Sonra ocine chentiq kacti.:)

sen 1 ay kullan. Pofff diyip vir sey olmazsa ben de sokeyim. Pek hevesliyimdir tornavida islerine..

Biri gelsin 20 00 maratonuna luuutfeeennn

Bende ütü yapmaya geliyim miii:süslü:

Tamam gece oldu. Uzerime hafif bisiler gecireyim mi. Sonra da maratona geceriz. :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Dur bende maratona yakışır bişeyler giyiyim:))ütü yapıcam zaten:KK53:

Bu arada kaçta yatıyorsun canım...

ha_mim ha_mim yatak söküp dikmiş, Ben_olmak Ben_olmak ve chentiq chentiq fırın pervanesi söküp temizlemiş, el değmedik yer bırakmamışlar.. Ben ne edim, nirelere gidim daha? Bu utançla buralarda durmaya yüzüm kızariir o_Okafamı taşlara vurasım geliir..:kızgın:
Benim badi çağırma cevap alamadım Dostacilisoyler Dostacilisoyler den.. kim var badisiz kalan, ben olayım?

Back
X