- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 37
Hosgeldin :)Benide alın ne olurrr 22 yasindayim evliyim 2 kizim var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin :)Benide alın ne olurrr 22 yasindayim evliyim 2 kizim var..
Iyi pazarlarr :)Herkese iyi Pazar'lar...![]()
Ben bugün.pek bir şey yapmayı düşünmüyorum, normal rutin işlerle kabul edersen katılırım, bitiş kaç??Gunaydın hanımlar.
Benim bebişin en uslu durdugu saatler sabah saatleri o yuzden erken basladı maratonum. Gelmek isteyenleri beklerim :)
Ben bugün.pek bir şey yapmayı düşünmüyorum, normal rutin işlerle kabul edersen katılırım, bitiş kaç??
Benide alın ne olurrr 22 yasindayim evliyim 2 kizim var..
:) Ozledik seni ara ara ugrachentiq ve diğer güzel ve titiz kulkedileri nasilsiniz.insallh herkes iyidir buraları ve temizlik yapmayı özledim gerçekten ama malesef şimdilik iki cadiyla tek başıma ancak yaşayacak kadar yapabiliyorum.kycuk iyice hareketlendi buyukte çok bana düştü iyice yorucu bir hayat içindeyim am bunada şükür diyelim yeterki sağlık olsun
Günlük ödevler maratinlar nasıl gidiyor.ben hergun 5 ödev veriyorum kendime iş yetiştirebilmek icin.yazamasamda takipte sayılırım.hepinizu öpüyorum canlar
Ara ara geldigun icin simdilik adini eklemiyorum devam kazanirsan soylersin ekleriz :)Kızlar ara ara gelebiliyorum maalesef ve geldikçe neler yapacağımı yaptığımi yazacağım.
Bugün için pek bişey yapamadim
Ütülükler birikti maraton olursa katılırım.
Pazartesi günü detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum.
Şuraya da yazayım kalsın
Bütün odalar detaylı süpürülup silinecek.
Tozlar alınacak
Tuvalet banyo duşakabin temizlenecek
Balkonlar yıkanacak
Kapı önündeki ayakkabılık tozu alınacak
Yarim saat ütü yapılacak
Pazartesinin ödevlerini yazdım umuyorum erkenden kalkıp işlerimi yetistirebilirim
Bir de sorum olacak hanımlar
Bebek kiyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz?
Ben kızımı kıyafetlerindeki leke için kimyasal olmayan beyazlatıcı kullandım ama pek faydası olmadı.
Bu konuda önerilere açığım
Herkese mutlu temiz pür-ı pak evlerde güzel günler diliyorum![]()
Hosgeldin :) sen 2 3 gun takil topik nasil isliyor gor kurallari ogren bizde devamli gelecek misin onu kontrol edelim ona gore hafta ici ismini ekleriz :) ♡Benide alın ne olurrr 22 yasindayim evliyim 2 kizim var..
Ben varimMaraton cagrisi yapiyorum. Baslangic 12.30 bitis 16.30.
sivastrabzon bugun odak listesini paylasir misin?
Y yildiztozu o zaman sen pazartesiden cumaya kadar günlük odevleri ver olur mu?
Hatta bugunden hepsini belirleyio paylasabilirsin bile.
Hatirlatma: gunluk odevler 15 dk yi gecmeyecek odevler olmalidir. Kolay olmalidir. Kulkedilerini teşvik etmek icin olmalidir

Hatirlatma: gunluk odevler 15 dk yi gecmeyecek odevler olmalidir. Kolay olmalidir. Kulkedilerini teşvik etmek icin olmalidir
Ben dün almıştım, tekrar gerek var mı?BUGUNUN ODEVI
Toz almak :)![]()