Kulliyen pislik bunlar.

Akrabalarımdan gördüğüm dedikoduyu, ikiyüzlülüğü düşmanımdan görmedim. Kendine misyon edinmeleri de çabası :işsiz: yakın olursun her pisliği yaparlar, uzak kalırsın sanki seni çok seviyormuş gibi yakınlaşmaya çalışırlar özlemiş ayağına. Yani bu akrabalardan kurtuluş yok.
Akraba=akrep yedi yabancı iyidir babamın akrabalarından biliyorum.

Hiç bir akrabam ile görüşmüyorum.
Yok ölsem kim gelir, ölüm kokar. Valla bu şeytanlar çevremde olacağına ölüm koksun kimse gelmesin daha iyi...
Belediye kaldırıyor cenazeyi, hiç tanımadığım insanlar bu akreplerden kat be kat iyidir.
Dedikodu bunlarda, arkadan atıp tutma bunlarda, zor günde kaçma bunlarda...
Evinize geldiğinde i... g..... sokup çıkarın.
Annem sürekli akrabalarıyla beni görüştürme derdindeydi.
Anneme çok kararlı bı sekilde seninde akreplerinle görüşmek istemiyorum dedim. Aslında üstelerde ciddi rahatsızlıkların ortaya çıkınca şimdi hiç konusunu dahi açmıyor.
Aynen çok doğru diyosun:KK51:

aılenızle yasıyorsanız ve aılenız gorusuyorsa evlerıne gelecek mısafırlerıne karısmamız dogru olmaz gorusmek ıstemıyorsanız muhabbet kurmazsınız dıs kapının mandalı veya sokaktan gecen herhangı bırı gıbı davranırsınız bır merhaba der bır cay verır ıcerı gecersınız gorusmezsınız

bıraz sakin olun ... abınızın esı mı bu yenge amca esımı kımdır nedır necıdır tanımıyorum sızı de tanımıyorum ama aılenız bır sakınca gormuyorken sızın bu kadar asırı ofkeyle karsılamanızı ya aılenız dusuncenızı umursamıyor ya da sız fazla sınırlısınız heralde gıbı algıladım cunku mevzu nedır ne degıldır bılmıyorum sadece bu konuyu okuyarak yazıyorum bunları oncesınden haberım yok

gecmıs olsun bu arada annenızın rahatsızlıgı ne bılmıyorum ama sıfa dılıyorum

Şimdi saldırıya geçenler olacak, zırhımı kuşanıp geldim :) konu sahibi sakin olun lütfen, bu kadar nefret ediyorsanız mesafe koyarsınız olur biter. Akraba ilişkisi kesilmez, Allah ve Resulü bu konuda çok ciddi uyarılarda bulunuyor. Pire için yorgan yakmayın, kendinize zarar verirsiniz. Akrabasından şikayetçi olmayan var mı? Kimseyi kaşı gözü hatrına sevmiyoruz. Bizi huzursuz edenlerle görüşmeyi minimum tutup hastalık, sıkıntı gibi zamanlarda insanlığımızı ve görevimizi yapıyoruz. Tabii ki ilişkiyi koparmadan ve bize zarar vermelerini engelleyecek mesafe koyarak iletişim kuracağız. Cozuttukları zaman kavga etmeden, kalitemizi bozmadan ortamı değiştirecek ya da konuşmayı o günlük sonlandıracağız vs.
Yani şöyle diyeyim, rahmetli babamın tarafı hiç arayıp sormaz, arada ben ararım, salak salak konuşurlar. Deprem oldu, nasılsınız diyen yok. Ben de biliyorum hak ettiklerini söylemeyi ama onlar için Allah'ın sınırlarını çiğneyip kendimizi mi yakalım

Akraba=akrep yedi yabancı iyidir babamın akrabalarından biliyorum.
Ben bu yaşıma kadar baba tarafımı kötü bilirdim, evlendikten sonra teyzelerimin ne kadar kötü insanlar olduğunu farkettim. İnsanlara hiçbir şey yapmamıza gerek yok bizden nefret etmeleri ya da çekememeleri için bunu anladım.

Back
X