yüzün görünmediği için yüzüne hangisinin gittiğini söylemek zor.
hayırlı olsun güle güle uzat
Ben bi turunculuk görmedim açıkçası
Cok dogal gorunuyor guzel bi renk elde etmissin canim tebrik ederim gule gule kullan
canım süper bir renk elde etmişsinbenim saçlarım normalde açık küllü sarı kendi saç rengim ben 2 yıl önce saçlarımı boyama başladım çok ince telli olduğundan saçlarım 9 vol mü kaldırmıyor hemen yıpranıyor şuan saçlarımı garnier 8 numara ile boyuyorum yumuşacık yapıyor ama böyle bakır gibi oluyor igora turuncu azaltıcı koysam dediğin gibi böyle küllü olur mu ? çünkü artık boyamak istemiyorum :2::18:
Kac kerede bu hale geldi bide tam olarak kullandigin numaralari yazar misin ben en son majirel acik kullu kumrala boyadim icine de aynen dedigin kadar 0.22 kattim yine var turuncular ve dedigin gibi koyu bir renk oldu tam senin rengini yakalamak istiyorum
Cok tesekkur ederim tam pes edip actirmayi dusunuyordum ki beni beni vazgecirdin senin yontemini uygulicam boyalarimi aldim bile resim koyarim
hep turunculuklardan rahatsız biri olarak. düzenli bir şekilde küllü kumral boyaya igora 0.22 koyarak küllü kumralı elde ettim.
genelde 9luk oksidan
küllü koyu sarı
ve bir işaret parmağı boyunda igora 0.22 sıktım
ne kadar 0.22 koyarsanız o kadar koyulaşıyor. bu yüzden küllü kumral eldetmek istiyorsanız koyu sarı, koyu küllü sarı gibi boyaların içine katarsanız daha açık ve soft renkler elde edebilirsiniz
.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?