Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral hayalim gerçeklesti ama alisamadim (resimli)

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Saçımı küllü kumral yapmak istiyordum senelerdir.. Yapamayınca iki kez koyu renge boyamıştım üstüste, açmaya cesaret edemedim kuaföre gittim, iyi ki gitmişim. Saçımı iki kez açtıkları halde en az yıpranmayla eve geldim. Lakiiiiiiinnn.. Bir türlü alışamadım ben ya :(
Her aynaya baktigimda bir garip oluyorum. Ten rengime gitmemis gibi. Ne acik ne koyu bugday tenliyim. Orta yani. Koyu kahve gozlerim var, kaslarimin rengini de actirdim. Nasil makyaj yapmam gerektigini de bilmiyorum zamanla alisir miyim? buyrun bu da resim

Eklentiler

• IMAG3226_1.webp
    IMAG3226_1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 356
Fotoğrafta görüyorsunuz diplerimde biraz turunculuk var. Onu da 15 gün sonra halledecekler. Bu ışıkta çekilmis fotoğrafim. Normalde daha değişik duruyor saç rengim

sac rengin hos olmus bence onlere balyaj roflelerle biraz isilti katabilirsin.ilk boyatinca alismak zor oluyor biraz gozun alissin soluk gosterdi diye degistirme balyajlarla halledersin , ben ani bi kararla platin boyattim kuafor civ civ sarisi gibi yapti kimse begenmefi bende begenmedim alisamadim :)))) zamanla kullu cila yaptim acik boyalari denedim rengi oturdu artik cok begeniyorum, boyattigimin ertesi gun koyultmak istemistim halbuki

sac rengin hos olmus bence onlere balyaj roflelerle biraz isilti katabilirsin.ilk boyatinca alismak zor oluyor biraz gozun alissin soluk gosterdi diye degistirme balyajlarla halledersin , ben ani bi kararla platin boyattim kuafor civ civ sarisi gibi yapti kimse begenmefi bende begenmedim alisamadim :)))) zamanla kullu cila yaptim acik boyalari denedim rengi oturdu artik cok begeniyorum, boyattigimin ertesi gun koyultmak istemistim halbuki
Kendi fotoğrafimi koyacaktım ama tanınirim diye koyamadim. Ten rengim koyu diye çekiniyorum biraz yakışmadı mı acaba diye. Kaşlarim da saçlarımla aynı renk oldu nerdeyse, biraz daha koyu yapacaktım beceremedim. Kuzenim de siyah eyeliner sürme çok koyu kaçar dedi, nasıl makyaj yapacağımı da bilmiyorum. Sarı saça nasıl makyaj gider ki :(

Bir de annem dipteki hafif turuncu kısmı daha çok beğendi, altı yaşlı kadın saçı gibi olmuş dip rengine boyat dedi ama ben o turunculugu sevmiyorum.. çok arada kaldım

Bir de annem dipteki hafif turuncu kısmı daha çok beğendi, altı yaşlı kadın saçı gibi olmuş dip rengine boyat dedi ama ben o turunculugu sevmiyorum.. çok arada kaldım

hemen oynama renkle canım bekle biraz gözün alışsın..

Back
X