Saç Rengi ve Saç Boyama Kullu kumral- sari saci elde etmek bu kadar zor olmamali :(

emdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
30
6
1
34
Ben sacimi kuaforde kumrala boyattim bayanlar evet sonuc husran dediginizi duyar gibiyim
Ya kullu olsun dedikce karamele cevirdi beni. Neyse bidaha gider miyim hayir. Insanlar roflesini bile evde yapmaya baslamisken duz renk boyayi hayli hayli yapabiliriz bence. Kuaforden sonra sac oldu karamelimsi bisey hic haz etmem. :/ neyse simdi kuafore gitmem artik
Sacimi ekledim. Biri kendi sacim biri elde etmek istedigim yardimlarinizi bekliyorum :(

Eklentiler

• 20150918_115348.webp
    20150918_115348.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 157
  • Screenshot_2015-09-18-10-27-47.webp
    Screenshot_2015-09-18-10-27-47.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 184
Ay gunesteki parlamaya bak ya sinir bozucu. Oryelle acsam mi palette papatya yapsam mi napsam kafam corba oldu forumu okumaktan

Su rengin guzelligine bakin bi :(

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-18-12-05-49.webp
    Screenshot_2015-09-18-12-05-49.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 140
e senin saçın küllü olmuş asıl.. gönderdiğin resimlerde dore yansıma daha çok, bence sen küllü-dore ayrımını biraz karıştırmışsın canım=)

canim bence sacinin rengi guzel olmus, daha kullu gorunuyor koydugun resimlerden.

:mad: yooook valla bu denli kumral degil o kizil yansimayo aynaya bakinca sıp diye goruyorum. :mad: rofleyi hic dusunmemistim. Ombre ya da rofle seti alsam nasil olur

e senin saçın küllü olmuş asıl.. gönderdiğin resimlerde dore yansıma daha çok, bence sen küllü-dore ayrımını biraz karıştırmışsın canım=)
Kiddyy canim aslinda ben daha mat birsey istiyorum ama forumda filan arastirdigim kadariyla zemin zaten kestane oldugu icin parlama yapcak nasilsa diye hedef degistirdim. o_Oo_O

Yok mu boyle kizillk olmayan bir renk? Kumral paket boyalar koyu oluyor hep

Suna bakin :KK61:

Eklentiler

• 20150918_115057.webp
    20150918_115057.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 140
Ekledigin resimler küllü kumral degil ki yeşilimsi hafif bir yansıma oluyor küllü de bunlar daha dore karamelimsi. Ombre seti alma saçın süpürgeye döner.

Iste kullu tutmaz filan dediler napcagimi sasirdim :( hic boyatmamaliydim :/ palette papatya yapsam nolur acaba

İstediğin rengi tam olarak ekler misin küşlü degil cünkü istedigin küllü istiyorsan bioblasın var sahra kumralı galiba birebir kutudaki renk cıkıyor

Istedigim renk sahra kumral degil evet biliyorum onu. O zaman oyle soyleyeyim kum sarisi istiyorum bioblasin. Tutar m
İstediğin rengi tam olarak ekler misin küşlü degil cünkü istedigin küllü istiyorsan bioblasın var sahra kumralı galiba birebir kutudaki renk cıkıyor
Gercekten mi? Ben sahra kumrali gordum ona niyetlendim ama koyu geldi. Kum sarisi coook istiyorum tutar mi o_O

hakikaten ne biçim yapmışlar saçını böyle :110:

Istedigim renk sahra kumral degil evet biliyorum onu. O zaman oyle soyleyeyim kum sarisi istiyorum bioblasin. Tutar m

Gercekten mi? Ben sahra kumrali gordum ona niyetlendim ama koyu geldi. Kum sarisi coook istiyorum tutar mi o_O
Kum sarısı da tutar zemin acık oldugu icin zaten yıkandıkca acılıyor. Ama bi on bes gün bekle sac pulların suan acıktır yeni boyadıysan. Üstüne boya yapmak için en az 15 gün beklemen gerekir

Kum sarısı da tutar zemin acık oldugu icin zaten yıkandıkca acılıyor. Ama bi on bes gün bekle sac pulların suan acıktır yeni boyadıysan. Üstüne boya yapmak için en az 15 gün beklemen gerekir
15 gun gecti boyanin ustunden. Ben kullu istedikce karamel kumral gibi bsey cikti! Peki sence sahra kumral yapip bi iki ay sonra rofle mi yapsam yoksa direk kum sarisi mi :) zemin kul olsun yeterki :)

15 gun gecti boyanin ustunden. Ben kullu istedikce karamel kumral gibi bsey cikti! Peki sence sahra kumral yapip bi iki ay sonra rofle mi yapsam yoksa direk kum sarisi mi :) zemin kul olsun yeterki :)
Röfle yapacaksan boşuna saçını yıpratma derim. Röfleyle zaten yıpranacak. Ama küllüye boyayıp uclara ombre yaptırırsan eminim daha doğal ve güzel durur. İstedigin küllü bir renkse sahra kumralı güzel koyu olur ama suan ki saçından

Back
X