Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral üzerine küllü sarı veya açık küllü kumral yeşillenme yapar mı?

miss_teacher

Hoşgeldin Yiğit oğlum...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
494
4
96
40
Diğer
arkadaşlar benim saçım koyu kahveydi kuaförde açtırdım üzerine küllü kumral boyandı ama şuan saç 3 ton açıldı. ben sarı yansımalı bi renk istiyorum küllü üstüne küllü yeşillik yapar mı lütfen yardım :26:

canım muhakkak yapar ama yıkandıkça akar zamanla ilk zamanlar bir grilik yada yeşerme olur ama yıkadıkça akar bende küllü kullanırım genelde ama 2 haftaya düzelir ama bazısı çok kötü olyor ben pek takmıyorum evde olduğum için hani çalışmadığım için kim neder derdine düşmüyorum zamana bırakıyorum oda düzeliyor sonunda mesela ben sarı saçlıydım ana rengime dönmek için koyu kumralla küllü kumrala boyadım ee doğal olarak sarının üzerine küllü azda olsa geliyor ve yeşerme oldu ama 6 8 yıkamada aktı alt renk açık olduğu için çabuk aktı ve kendi rengime döndüm şükür bir ay sonra dadece küllü kumrala boyamayı düşünüyorum o tamamen doğal olur die düşünüyorum

canım muhakkak yapar ama yıkandıkça akar zamanla ilk zamanlar bir grilik yada yeşerme olur ama yıkadıkça akar bende küllü kullanırım genelde ama 2 haftaya düzelir ama bazısı çok kötü olyor ben pek takmıyorum evde olduğum için hani çalışmadığım için kim neder derdine düşmüyorum zamana bırakıyorum oda düzeliyor sonunda mesela ben sarı saçlıydım ana rengime dönmek için koyu kumralla küllü kumrala boyadım ee doğal olarak sarının üzerine küllü azda olsa geliyor ve yeşerme oldu ama 6 8 yıkamada aktı alt renk açık olduğu için çabuk aktı ve kendi rengime döndüm şükür bir ay sonra dadece küllü kumrala boyamayı düşünüyorum o tamamen doğal olur die düşünüyorum

cevap için teşekkür ederim ben pazartesi tatil bittiğinden işe başlıyorum şimdi bi hata yaparsam kötü olur yeşillik oluyosa hiç yapmıyım en iyisi. benim şuan küllü kumral ilk boyandığında çok hoştu şimdi 3 ton açılınca kızıllık oluştu hiç beğenmiyorum şu halimi...

boya aktığına göre çokta bir yeşerme olmaz bir kaç hafta toplarsın saçlarını ben öyle yapıyorum yine de sen bilirsin

$DSC019611.webp
şu an benim saçım be renk biraz daha sarışın olmak istiyorum ne yapmam lazım

saçının rengi güzel açılmış eğer daha sarı istiyorsan sedef sarısı veya platn sarısına boyayabilirsin kolestonun vardı sanırım yada lorealın katoloklarına bir bak istersen

saçının rengi güzel açılmış eğer daha sarı istiyorsan sedef sarısı veya platn sarısına boyayabilirsin kolestonun vardı sanırım yada lorealın katoloklarına bir bak istersen

canım çok teşekkürler 1-2 ay bekleme kararı aldım. daha sonra açarım biraz daha.

Merhaba benim saçlarımda küllü kumral küllü sarı yapmak istiyorum ama gördüğüm kadarıyla yeşile dönermiş kum sarısı yapsam ve daha sonra küllü sarı yapsam yeşillenme olurmu acil yardım :110:

Arkadaşlar saçlarım şuan küllü sarı açık küllü sarı vursam üstüne daha da açılırmı bliyomusunuz acaba

Back
X