Saç Rengi ve Saç Boyama küllü renkler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar market boyalarının hiç birinden memmun kalmadım
uzun süre palette kullandım saçımda beyaz olmasına sebep oldu sadece ben değil arkadaşımında saçı öyle oldu.kullanmayı bıraktık.

koleston renk tutmasında başarılı ama oda saçı sertlerştiriyor .başka seçenek olmadığı için mecburen kullanıyoruz

en iyisi kuaförlerin kullandığı saç boyalarının ne marka olduğunu öğrenmek.yada işi sağlama alıp kuaförde boyatmak.:sm_confused:

market boyalarıyla sanırım saçlarımızın yapısıda bozuluyor boyuyorsun 2 hafta sonra bakıyorsun renk akmış alakasız bir renk olmuş:1no2:

loreal exellancenin küllü renklerini kullanın.koleston saçı çok sertleştiriyor.ama exellance çok güzel hemyumuşacık yapıyor hemde çok parlak.saç kremi bile kullanmanıza gerek kalmıyor.

ben kolestonun açık küllü kumralını sçımın bazı bölgelerinde denedim saçım kumral. karemel tarzı oluyo küllü olmuyo malesef.

merhaba okudum da yazıları benm saçım uzun bi süre kızıldı. daha sonra bi hata yapıp koyu kahveye boyadm kuaförde açtırmaya da korkuyorum bi de saçlarımı boyamayalı nerdeyse 6 ay olacak uçlarda parça parça kızıllar var diplerm de kendi rengim olan koyu kumral acaba o bahsettiğiniz küllü kumrallardan alsam saçımın her yanı farklı bi renk olur mu yoksa tutar mı? bilgisi olan varsa ve cevap verirse çok mutlu olurum=)

kızlar benim dedem kuaför sürekli sarı sarı boyardı bizim bütün aileyi :lepi:
onun kullandığı boya markası voila ve gerçekten boyadığı zaman 2 aya yakın gidiyo tabi içine kendi ilaçlarındanda koyuyo bilginiz olsun dedim

Küllü renklerde mi kızıllık ortadan kalkıyor :uhm:

ya küllü renk yeşertmiyor mu????* ben saçlarımdaki kızıllığı alsın diye boyamıştım ve bende yeşerme yapmıştı, çok çirkin olmuştu.

saçlrın ne renktiki yeşerdi. bnmkilr kareml gbi oldu. yani renk tutmadı.

banada fikir verin lütfen kendi saç rengim siyahtı sarı saçlarım olsun istedim tenim bronz olduğu için tam hangi renge boyatacağımı bulamıyorum beni tam anlayan bir kuaförde bulamadım gitti saçımı ilk önce röfle yaptılar istediğim olmadı platin istedim anlatamadım sonra 1 kaç ay sonra sarı yaptırdım saçımın diplerini yaktılar saçım sarının dışında her renk oldu turuncu hatta aralarda mavi renkler oldu yaptıralı 2 hafta oldu kopar diye tekrar boyatamıyorum biraz dinlensin istiyorum kuaföre gitmek istemiyorum evde boyasam hangi renge boyayabilirim tenim bronz göz rengim siyah fikri olan varsa çok sevinirim teşekkür ederim

loreal majırel 7.11 i tavsiye ederim piyasadaki en ıyı yogun küllü kumral.

küllü mango ben sana birşey sormak istiyorum saç boyama konusunda herkes en çok sana güveniyor :) 4-5 sene bakıra dönük kahverengi ve açık kestane saç kullandım 6-7 aydır da koyulaştırmak ve o bakır-kızıl yansımaları kapatmaya çalışıyorum. koleston 7.1 kullandım ilk boyandığında tam istediğim gibi oldu ama aktı 2 haftada. sonra loreal excellence 6.1 boyadım kızılımsı gibi yaptı. gittim majirel 6.1 aldım böyle diplerim resmen kızıl duruyo ışıkta. anlamadım ben neden küllü renkkızıl dursun. şmdi yeniden koleston 7.1 düşünüyorum. kolestonda 6.1 yok çünkü. bu loreal neden bende böyle oluyo acaba nerde hata yapıorum?

dtgzm arkadaşım 7 nin altiındaki tum tonlarda kızıllık bulunur küllü dahi olsa. eger alma sansın varsa yogun küllülerden kullanmalısın. yani 7.1 yerine 7.11 gibi. saç rengi açılırkende mutlaka kızıllık verir. o yuzdende sana tavsıyem 7.11 yerıne 8.11 almandır. saç rengi açılırken veya koyulaştırılırken farklı tonlar kullanılması gerek çünkü verdigi sonuc farklı oluyor.

küllü mango bende sana bir şey danışmak istiyorum. benim sacım kızıl cazibe boyalıydı sonra kahve boyadı kuaförüm ama kapanmadı. aradan 1 yıl gecti simdi sacım bayağı uzadı ama gel gör ki oryal ya da silicilerden cok korkuyorum, saclarım su anda 2 renk gölgede belli olmuyor ama ışık vurunca sacın üstü koyu kumral altı kızıl kızıl parlıyor. acaba küllü renkler denesem biraz da olsa farkı kapayabilir miyim? bir de hangi markayı önerirsin?

ben saçımı 2 ay içinde 2 defa boya silicisiyle akıttım ve hiçbir yıpranma yok. keşke onceden keşfetseydım bile dıyorum. eger dogru bır markanın boya silicisini alırsan sorun olmaz. bazısı oreal içeriyor onlardan sakınman gerek. ben bıocarın markasının kullandım .
kullanmam dersende o kızıllıgın gıtmesi için küllüler sart tabi. alabiliyorsan yogun küllüleri tercih et. bikaç boyamada kurtulabılırsın.ben kendim loreal majırel serisinin yogun kullulerini kullanıyorum ve memnunum oldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…