Saç Rengi ve Saç Boyama küllü sarı bana yakışır mı sizce? (resimli)

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
750
163
kızlar saçım şuan koyu kahve fakat açtırıp küllü sarı yapmak istiyorum.daha önceden açık kumral yaptırmıştım o fotoyu koyuyorum ki açık rengin bana gidip gitmediğini söyleyin bi fikir verin diye.ten rengimi de göz önüne alarak bana bi fikir verir misiniz canım.sizce boyatayım mı.boyatmam istediğim rengi de koyuyorum.bekliyorum yorumlarınızı boshayallersmile resimdeki hatun kadar güzel olamayacağım kesin ama neyse :teytey:

ten rengin bayaa açık, bence olur... ama saç boyatma konusunda daha tecrübeli arkadaşların yorumunu al canım :)

ten rengin bayaa açık, bence olur... ama saç boyatma konusunda daha tecrübeli arkadaşların yorumunu al canım :)

teşekkür ederim canım yorum yaptığın için (: eğer boyatırsam onunda resmini koyarım.bi de benim suan koyu kahvenin altında da bi kısım oryal var tekrar oryal uygulanabilir mi bilmiyorum.boyama konusunda haklısın bilen birinden fikir almalıyım (: yarın da kuaföre gidip konuşayım bakalım

ben evde açık küllü kumral boyamıştım.ilkinde süper oldu.ikincisinde de güzel oldu.fakat üçüncü boyamada yeşillenme farkettim.buna çok dikkat et.
cildine uyar küllü sarı.o konuda endişelenme.

ben evde açık küllü kumral boyamıştım.ilkinde süper oldu.ikincisinde de güzel oldu.fakat üçüncü boyamada yeşillenme farkettim.buna çok dikkat et.
cildine uyar küllü sarı.o konuda endişelenme.

teşekkür ederim (: ben açık kumaral boyattığımda öyle yeşillenme gibi bir sorun olmadı sonraki dip boyalarımıda kendim yaptım loraelin boyasını kullanıyordum.sanırım markayla ilgili bir şey o yeşillenme

evde bu renk zor olur cnm..neyapsan turunculuk olcak evdeki boyamalarda..ben her rengi deneyen biri olarak sadece kuaförde yaptırabilirsin..ama saçın yanar...ben maffettim saçlarımı şimdii kızıl viyole kullanıyorum..

ben kolestonun 11/1 açık küllü sarısını kullanıyorum çokkk memnunum mükemmel bi renkk ve uzun süre dyanıyo renginide çok iyi veriyo

evde bu renk zor olur cnm..neyapsan turunculuk olcak evdeki boyamalarda..ben her rengi deneyen biri olarak sadece kuaförde yaptırabilirsin..ama saçın yanar...ben maffettim saçlarımı şimdii kızıl viyole kullanıyorum..

canım zaten evde cesaret edemem ben yapmaya kuaförde yaptırıcam.ben saçlarıma yapmadık şey bırakmadım.en sonunda saclarım elimde kalacak bana ders olacak.ama heves ettimsositososito işte napim

kızlar gittim kuaföre.sacımın o renk olabilmesi için çok açmak gerektiğini söyledi dolayısıyla yanar saçın büyük ihtimal cünkü sacının zemininde zaten oryal var fln dedi.o yüzden sanırım bakır yaptırıcam.

kızlar gittim kuaföre.sacımın o renk olabilmesi için çok açmak gerektiğini söyledi dolayısıyla yanar saçın büyük ihtimal cünkü sacının zemininde zaten oryal var fln dedi.o yüzden sanırım bakır yaptırıcam.

sanırım bu renk olacak kızlar.sizce nasıl.ayy çko kararsızım :(

saçımı o kadar boyadım ki hangi renk hangi marka hiç hatırlamıyorum.
bu bakır da güzel görünüyor.bu sene çok moda bu tonlar zaten.
ben de bal köpüğü aldım ama hala boyamaya cesaret edemiyorum.röfleden sonra çoooookkk yıprandı saçım.uzamasını bekleyip röfleden tamamen kurtulunca belki boyarım diye düşünüyorum.ne illet bişey bu oryal yaa:(

zaten şu saçları bi kere boyadın mı bi daha kurtuluşu yok.yok renk tutmadı yok aktı yok dip zamanı gelmedi yok yıpranıd bitmiyor derdi.kendi öz sacına dönmek istesen hele ki sacın uzunsa bir kaç yıl sacının yarısı başka renk yarısı başka renk geziyor.hiç bulaşmamak gerek en başında :)

cnm ilk açtım tabii evde açtım yoğn açıcı ile evde boyadım hep kuaföre gitmiyorum bi boya için :D

valla iyi yapmışsın canım.ben de öyle bi yöntem bulsam kendime nası mutlu olucam.kuaför bi dip boyayı 30 liraya yapıyor ya yazık günah öğrenciyiz şurda :(

Back
X