Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü sarı boya öneriniz? (resimliii)DENENDİ 2. SAYFADA

ykyk

B<3E
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
275
71
38
kızlar ben saçlarımı sarıya açtım yani ilk turuncu oldu falan sonra boyaya boyaya bi tona geldi gene turunculuklar var tabi ama saçlarım 6 ay önce falan boyadım haliyle uzadı saçlar koyuldu falan küülü sarıya boyamak istiyorum saçlarınızı resmini çekip yollayın bölümünede koymuştum hatta fotoğraf kaldırdım.
İSTEDİĞİM TON BU
thumb.jpg

Son düzenleme:
Saclarin boyayla acilmaz acici kullanmak lazim o da turuncu yapar tekrar tekrar boyamak zor is sana tavsiyem Nevacolor 10.01 extra dogal kullu platin boyayi al bir kac kez boya kademe kademe acilir saclarin turunculukta olmaz yine de sacinin bir kisminda deneyip memnun kalirsan kullanabilirsin
Veya baska bir markada olabilir palette kullu acici boya vs.

Saclarin boyayla acilmaz acici kullanmak lazim o da turuncu yapar tekrar tekrar boyamak zor is sana tavsiyem Nevacolor 10.01 extra dogal kullu platin boyayi al bir kac kez boya kademe kademe acilir saclarin turunculukta olmaz yine de sacinin bir kisminda deneyip memnun kalirsan kullanabilirsin
Veya baska bir markada olabilir palette kullu acici boya vs.
tamda böyle bir öneri istiyordum cok teşekkür ederim tatlım ya bi alıp boyim 2 kutu mu 3 kutu mu alsam onu bilemedim.. bu arada fazla diplerinin boyamıyorum

Bencede diplerini boyatma cunku dogal rengin daha fazla acilir saclarin uzun ve gur gorunuyor sen her ihtimale karsi 3 kutu al 2 kutusunu kullan yetmezse goz karari diger kutuyuda kullanirsin elinin altinda bulunsun

Dipteki dogal rengine surmeden boya saclarini 45 dk 50 dk bekledikten sonra diplerinide boyamak istersen diplerede surup acilmasini takip ederek 5, 10 dk arasi bekleyip yikayabilirsin diplerini kontrol et fazla acilmasin hemen aciliyor cunku

Bencede diplerini boyatma cunku dogal rengin daha fazla acilir saclarin uzun ve gur gorunuyor sen her ihtimale karsi 3 kutu al 2 kutusunu kullan yetmezse goz karari diger kutuyuda kullanirsin elinin altinda bulunsun

çok sağol cok teşekkür ederim canım.. aynen bitmesine yakın 5 dk kala falan diplerine sürerim çok teşekkür ederim yaptıktan sonra buraya koyarım hemen :))

aldımm boyamı bugun deniycem bakalım nasıl olucakkk :)

bu arada sanki kumral gibi oldy saçlarım ya benim saçlrım çok zor acılıyor yaaa:d

kızlar wvwt sounda boyadım işim bitti ama kurumadı saçlar nasıl oldu bilmiyorumm :) yalnız tekbildiğim platin olmadı o kadar heh vee saçımda değişiklikte olmadı gibiii yalnız bu ıslak hali i:D:D

Son düzenleme:
Hemen acilmaz istedigin renk gibi canim 1 2 ton aciyor acici boyalar dip boya zamanin geldiginde hep o boyadan al yavas yavas acmis olursun biraz uzun ama guvenli olur :)

Hemen acilmaz istedigin renk gibi canim 1 2 ton aciyor acici boyalar dip boya zamanin geldiginde hep o boyadan al yavas yavas acmis olursun biraz uzun ama guvenli olur :)

aynen canın ya ben o fotodaki tona getirene kadar kaç kere boyadım zaten hehheh :D birazdan fotoğrafları eklicem :)

effff.webp

kızlar nevacolor ekstra açık doğal küllü platin aldım 3 kutu aldım 3 kutu bile yetmei sürerken gözlerimden yaş geldi kızardımmmm :D öksür öksür bi hal oldum tek başıma boyayamadım artık hemen annemi çağırdım saçlarımın hakkından gelemedim tek başıma :D

kzılar aynı ortam olsun diye indim bahçeye çektim.:*
nonononoo.webp

olumlu olumsuz her yorum bekliyorum.. ilk fotoğraftaki foto 2 *3 ay önce çekilmş onu da not edim diblerim koyuluklarım falan çıkmıştı.. tek sorum şu olacak saçlarım koyulmuş mu veya turunculaşmışmı...
aynı sekilde önerilerinizide tekrar beklerimmm.

BU ARADA SAÇLARIMDA ARADA BALYAJ VARDI ÖNCEDEN ONLAR GRİ GİBİ OLDU AKAR DİYE DÜŞÜNÜYPRUM

Eki Görüntüle 1259133
kızlar nevacolor ekstra açık doğal küllü platin aldım 3 kutu aldım 3 kutu bile yetmei sürerken gözlerimden yaş geldi kızardımmmm :D öksür öksür bi hal oldum tek başıma boyayamadım artık hemen annemi çağırdım saçlarımın hakkından gelemedim tek başıma :D

kzılar aynı ortam olsun diye indim bahçeye çektim.:*Eki Görüntüle 1259135
olumlu olumsuz her yorum bekliyorum.. ilk fotoğraftaki foto 2 *3 ay önce çekilmş onu da not edim diblerim koyuluklarım falan çıkmıştı.. tek sorum şu olacak saçlarım koyulmuş mu veya turunculaşmışmı...
aynı sekilde önerilerinizide tekrar beklerimmm.

BU ARADA SAÇLARIMDA ARADA BALYAJ VARDI ÖNCEDEN ONLAR GRİ GİBİ OLDU AKAR DİYE DÜŞÜNÜYPRUM
Grilik akar merak etme bu arada guzel olmus sac rengin cok güzel duruo bence

saçların çok güzelmiş cidden maşallah :) gayet sağlıklıda duruyo.bir ara bende yapmıştım dediğin tonu ama kullanamadım malesef saçlarım kızıldı açtığımda turuncu olmuştu sonra gidip sarının bir tonunu alıp tekrar boyayıp açmıştım sonrasında platine yakın bir renke boyamıştım.Ne hikmetse saçlarımda yanmamıştı.Bence saçların böyle haliyle güzel havalı bir hava katmak isityorsan sadece saçını bir model vermeyi düşünebilirsin :) Güle güle kullan :)

Back
X