öyle ama henüz fazla tanımıyorum bu kişiyi, duruma göre tanıyıp tanımamaya karar vermek istiyorum.Buna en iyi sen karar verirsin..
bana da sorunlar çıkar gibi geliyor açıkcası evet.zorlanırsın
öyle ama henüz fazla tanımıyorum bu kişiyi, duruma göre tanıyıp tanımamaya karar vermek istiyorum.
bi de merak ediyorum insanlar ne düşünüyor diye.
yok açıkçası hep bir uygun değiliz düşüncesi var kafamda ama hoşlandım da duygularımı mı dinlesem diyorum.Bu adamla (aileyle) uyumluyum, ömür geçer diyorsan sıkıntı yok. .
yok açıkçası hep bir uygun değiliz düşüncesi var kafamda ama hoşlandım da duygularımı mı dinlesem diyorum.
en çok düşündüren nokta da . hep doğuda yaşamış biri kültürü de öyle ve bazı olaylara aileden gelen bir şeyle farklı bakıyor bence. doğu insanında adet gelenek görenek çok önemli oluyor bense saygılı biriyim ama özgür ruhluyum ve pek itibar etmem geleneksel şeylere mantığı önemserim.dusunsene bıldıgınde bıle sorun yasanıyor
kultur farkı yasam bıcımı ustelık en en en onemlısı
omur gecırıceksın coluk cocuga karısıcaksın
hayatın en krıtık donemlerınde kararlar verıceksınız
mutlaka mutlu olan vardır ama rıske gerek yok
evet biliyorum doğuda böyle şeylerin önemli olduğunu. bense evlenirken beline kırmızı kurdele bağlamayı gereksiz ve saçma bulan. bohça bile hazırlamayı düşünmeyen bir kızım. sanırım olacak iş değil. olsa da çok yıpratıcı olur. gerek yok.bende doguluyum Gazıanteplıyım
buralarda gelenek gorenek tutum davranıs onemlı
dogu kulturu gercekden baska
evlılık zaten baslı basına bı mevzu
öncelikle ailede kararlarına saygı duyulan bir insan mı sözü dinlenir mi bunları biliyor musunuzBen karadenizli bir insanım pek geleneksel bir ailede yetişmedim. Karşımdaki kişi doğulu arap ve aşireti var yani kültürel açıdan çok farklıyız. ama modern ve kültürlü bir insan, gayet güzel sohbet edebiliyoruz.
sizce böyle bir evlilik sorunlara mı gebe olur ?
açıkcası hayır çünkü daha çok yeni ve fazla konuşamadık. ama şuan yalnız yaşıyor. kendi hayatına ve kararlarına kendi karar veriyor gibi görünüyor. ve pek geleneksel olmamam hoşuna gitmişti. kendide öyle görünmüyor. ama evlilik de işler değişiyor tabi.öncelikle ailede kararlarına saygı duyulan bir insan mı sözü dinlenir mi bunları biliyor musunuz
anladım teşekkür ederim yorumunuz için. karşıdaki kişiyi tanımak çok önemli yani.eğer ailede lafı geçmeyen biriyse çok zorlanırsınız ezilirsiniz sonuçta kalabalıklar ve herkes sizi sevmek zorunda değil bu yüzden bunları öğrenmeniz lazım ve size sahip çıkıp çıkmayağını bunlara emin cevaplar verirseniz bilin ki hiç bir sorun olmaz sonuçta orası burası hepsi bizim insanımız
evet tek yol bu sanırımDeneyin, karsinizdakini taniyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?