Kültür Farkı / Bu İş Yürür mü ?

Ailenizde ve cevrenizde bu anlamda takıntılı insanlar yoksa ve sizde anlasabiliyorsanız sorun olacagını sanmıyorum...
Böyle seylere takılmamak lazım..İnsan olabilmek önemli..

Ask yoksa hic risk almaya degmez, kultur farki cok zor.

Ne gerek var. Hoşlanma aşamasında imiş orda kalsın geçer üç beş ay sonra zaten. Piraye romanında ne güzel yazılmış bak yürümez bence

oooo işi
n basta zor canm onların adetine uyucan mı esin ne kadar moden olursa olsun bunun bayramı var senede bi kaynana gitmesi var ille onlarda görüscen aynı düsüncede sahip olmadın mı cok zor

Bizim de soylar farklı. Kültürler farklı ama anlaşıyoruz çok şükür.
Katı olmadıktan sonra aşılmayacak bir durum değil.
Önemli olan anlayış ve saygı.

arada sevgi olduktan sonra değil memleket ırk farklılığı olsa ne yazar

Sorun olur kesin de, onlarla baş edebilecekmisiniz onu bilemem. Bu karşılıklı anlayışla alakalı bir durum.

Arap ve aşireti var demissiniz. Aşiret olan ailelere uyum saglamak zorunda kalabilirsiniz. Bu ornegin bir karadenizliyle trakyalinin birbirine uyum saglamasi gibi birsey degil. Bence hic bu yola girmeyin.

Onunla anlaşmayı başarsan bile çevresiyle illaki sorun yaşarsın gibi geliyor bana ama gene de en iyi sen bilirsin.

Zor olur çünkü iki farklı kültür görüş ayrılıklarına da sebep olur

iki ucu ....
yani aynı şehirden iki insan anlaşamıyor...
farklı kültürler bilemiyorum ya birbirinize aşırı saygı ve hoşgörü gösterip hiç kimseyi dinlemeden mutlu mesut yaşayacaksınızz
yada hayal kırıklığı

arada sevgi aşk olsa da yinede bazı konularda anlaşmak zor oluyor. üstesinden gelinemez mi gelinebilir ama karşı tarafında sizin kadar anlayışlı olması gerek ve konuşarak halletmeyi bilmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…