Kültür farkı

Benim bu konuda gözlemlerime dayandırdığım bir tezim var ama meslektaşlarımdan linç yeme garantili 😂😂😂 o yüzden hiç yazmayayım buraya.

Bu tamamen sizinle ilgili bir durum. Ben bir lise mezunuyla yapamam. Kendini geliştirmemiş, yetiştirmemiş bir üniversite mezunuyla da yapamam. Ama siz yaparım sorun olmaz, bir lise mezunu benim çevreme uyum sağlayabilir diyorsanız kim ne diyebilir.

Benim ilkokul mezunu çok zengin tanıdığım var diyenler gelmedi mi henüz 😂😂😂
Ayy evet.şimdi başlayacaklar bimem kim kaynak ustası şöyle zengin, bilmem kim kanalizasyoncu böyle zengin 😂😂 anlaşabilir miyiz diyor kız, zengin olur muyuz demiyor ki? Bizim ülke niye denklik deyince maddiyata odaklanıyor? Bu ülkede en niteliksiz en beşpara etmez kişiler zengin oluyor zaten.denklikle ne alakası var? Yarım saat sohbet edemeyelim ama lüks sitede oturalim yeter .bu mudur yani?

Merhabalar herkese
Kısa bir sorum olacak tecrübeli hanımlar yorum yaparsa sevinirim. Ben öğretmenim konuştuğum kişi lise mezunu çevremdekiler denk değilsiniz anlaşamazsınız diyor.kısa süredir konuşuyoruz henüz 10 gün oldu. Ben ise bir sıkıntı görmedim onunla ilgili henüz. Sizce üniversite mezunu bir kız ile lise mezunu bir adam uyuşur mu kafa yapısı olarak.
Önemli olan insanlık, gönüller bir olsun falan filan demicem çünkü benim için denklik (her anlamda) çok önemli
Herkes üniversite okuyacak diye bir kural yok ama okumamış ile okumamış bence bir araya gelmemeli
Eşim lise mezunu olsaydı eşim olmazdı
Şimdi benim eşim lise mezunu ama kendini çok geliştirmiş yada görümcem üniversiteyi bitirmiş ama çok cahil diye yazanlar olacak
Yada bilmem kim ortaokul terk ama üniversite mezunlarına bin basar diyenlerde olur
Mümkündür, hiç görmedim ama mümkündür
Ki örnek olarak gösterildikleri için zaten azınlık olduğunu anlarız

Merhabalar herkese
Kısa bir sorum olacak tecrübeli hanımlar yorum yaparsa sevinirim. Ben öğretmenim konuştuğum kişi lise mezunu çevremdekiler denk değilsiniz anlaşamazsınız diyor.kısa süredir konuşuyoruz henüz 10 gün oldu. Ben ise bir sıkıntı görmedim onunla ilgili henüz. Sizce üniversite mezunu bir kız ile lise mezunu bir adam uyuşur mu kafa yapısı olarak.
Basliga kultur farki yazmissiniz ama lise mezunu ve universite mezunusunuz diye kultur farki olmaz. Benim kardesim lise mezunu esi universite mezunu ve ogretmen. Gayette anlasiyorlar bu konuda da hicbir skinti yasamadilar. Ama tabi ki bazi insanlarin bazi kriterleri oluyor, asil onemli olan siz ne istiyorsunuz ve es olarak sececeginiz kisiden beklentiniz nedir? Ne kalas , yol yordam bilmez universite mezunlari gordu bu gozler. :)
Demem o ki , ne is yapiyor , kendini gelistirmeye scik mi ? Tuttugunu koparan biri mi ? Bunlar onemli. Bence konuya daha genis acidan bakmak gerekli😊

Back
X