Kültürel farkı olan biriyle evlenmek doğru mu?

ailelerle de ilgili. gelenekçi bir aile yapısı yoksa neden olmasın?
bizim ailede var hem de birden fazla hem gelin hem damat ama ailemizdeki çoğu insan yabancı dil biliyor veya bu gibi şeyleri umursamadığı için gayet güzel geçiniyoruz.

Bunun cevabı sizde. İki taraf sorun etmiyorsa ve aşabileceğini düşünüyorsa olabilir.

Merhabalar bir insanla kültürel farklılıklarınız var mesela din/coğrafya gibi ama birbirinizi seviyorsunuz bu farklılıklara rağmen evlenirmiydiniz ?
Evli olup ta mutlu olan yok çevremde. Kesinlikle davul bile dengi dengine.Bana göre seviyoruz anlaşyrz deniliyor ya bunu şuna benzetyrm ayakkabı alacaksın benziyorz demek aynı cinse ait kadın ayakkabısı demek. Ama kültür biri babet biri topuklu demek. Yürümek insanı yorar yıpratr gerek yok yani.

Bu sizin hayattan ne beklediginize gore degisir. Biriyle birlikte olurken benim onceliklerimden biri benzer kulturden olmasidir. Benzer dunya gorusu benzer inanc benzer siyasi gorusten olmali ki ben anlasabileyim. Aksi olursa katlanabilecegim bi durum olmaz. Degil evlilik sevgililigi bile yurutemem ben acikcasi.

Siz ve aileniz bu konuda keskin sinirlar cizmediyseniz hayatiniz boyunca, tolare edilebilecek duzeydeyse dusunulebilir. Karari siz tartip vereceksiniz.

Çok buyuk hata olur
Asrin hatasi olur
Yasayan biri olarak söylüyorum
İnanç siyasi gorus hepsi ayni ama aile yapisindaki farklılık yasam bicimi bütün artilari siliyor

Back
X