benim 3 yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşımla lise 2 de çıkmaya başlamıştık şuan 19 yaşındayım. o zamanlar sorun olacagını hiç düşünmemiştim. erkek arkadaşım diyarbakırlı ben mersinliyim. az çok anlamışsınızdır bunu yazarken bile o kadar çok üzülüyorum ki anlatamamçok seviyoruz birbirimizi ve bir gelecek düşünüyoruz , ciddi düşünüyoruz. ama bu farklılıktan dolayı ailemin vermiyecegini düşünüyorum. çünkü bunu duydum. neden insanlar arasında ayrımcılık yapıyorlar ne den ön yargılı davranıyorlar anlamış değilim bu durum beni çok üzüyor. yol yakınken bu ilişkiyi bitirmeli miyim? yoksa devam edip sonuna kadar savaşmalı mıyım?
benim 3 yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşımla lise 2 de çıkmaya başlamıştık şuan 19 yaşındayım. o zamanlar sorun olacagını hiç düşünmemiştim. erkek arkadaşım diyarbakırlı ben mersinliyim. az çok anlamışsınızdır bunu yazarken bile o kadar çok üzülüyorum ki anlatamamçok seviyoruz birbirimizi ve bir gelecek düşünüyoruz , ciddi düşünüyoruz. ama bu farklılıktan dolayı ailemin vermiyecegini düşünüyorum. çünkü bunu duydum. neden insanlar arasında ayrımcılık yapıyorlar ne den ön yargılı davranıyorlar anlamış değilim bu durum beni çok üzüyor. yol yakınken bu ilişkiyi bitirmeli miyim? yoksa devam edip sonuna kadar savaşmalı mıyım?
Yasınız küçük daha ama ailenize kulak vermenizde fayda var çünkü kültür farkı önemli bir etken evlilikte, iki taraf içinde aşılması zor durumlar çıkabilir ilerde.benim 3 yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşımla lise 2 de çıkmaya başlamıştık şuan 19 yaşındayım. o zamanlar sorun olacagını hiç düşünmemiştim. erkek arkadaşım diyarbakırlı ben mersinliyim. az çok anlamışsınızdır bunu yazarken bile o kadar çok üzülüyorum ki anlatamamçok seviyoruz birbirimizi ve bir gelecek düşünüyoruz , ciddi düşünüyoruz. ama bu farklılıktan dolayı ailemin vermiyecegini düşünüyorum. çünkü bunu duydum. neden insanlar arasında ayrımcılık yapıyorlar ne den ön yargılı davranıyorlar anlamış değilim bu durum beni çok üzüyor. yol yakınken bu ilişkiyi bitirmeli miyim? yoksa devam edip sonuna kadar savaşmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?