Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiiimmmçok güzeller, elinize sağlık...
Teşekkür ediyorummçok güzeller :)
El emeğim olarak koydum ama istediğiniz model ve renk varsa yapıp satabilirim, çevremde küçük çaplı satıyorum.Merhaba ellerinize saglik. Bu bolumu yeni kesfettim kurallari bilmiyorum. Satilik mi bunlar acaba
Özelden yazdım canım.2. Kolyeye bayildim. Ama gomlek uzerine giyecegim icin sadece on kismi olsa da olur. Ve su 4. siyah bileklik var o renklerde yine gomlek onu seklinde ostiyorum. Olur mu acaba? Fiyati ne kadardir?
Merhaba evet canım boncuk iğnesiyle yapıyorum.merhaba damdan düşer gibi geldim ama bunları nasıl yapıyorsun iğneyle falan mı tatlım
peki ipe mi diziyorsun onu misinaya mıMerhaba evet canım boncuk iğnesiyle yapıyorum.
İpe diziyorum ama böyle masıra benzeyen kopmayan ipler var onlardan kullanıyorum. Kopmayan derken çok çok zor kopuyor :)peki ipe mi diziyorsun onu misinaya mı
anladım canım çok teşekkür ederim ben böyle yapıp tepsinin kenarlarına falan yapıştırmayı istiyorumİpe diziyorum ama böyle masıra benzeyen kopmayan ipler var onlardan kullanıyorum. Kopmayan derken çok çok zor kopuyor :)
Rica ederim de tepsi kenarında nasıl durur ki? Silikonla filan mı yapıştıracaksın?anladım canım çok teşekkür ederim ben böyle yapıp tepsinin kenarlarına falan yapıştırmayı istiyorum
aynen silikonla yada çok iyi yapıştırıcılar var onlarla yapıştırırım diye düşünüyorum isim yazmaya çalışacağımRica ederim de tepsi kenarında nasıl durur ki? Silikonla filan mı yapıştıracaksın?
Hımmm değişik olur, kolay gelsinaynen silikonla yada çok iyi yapıştırıcılar var onlarla yapıştırırım diye düşünüyorum isim yazmaya çalışacağım