Kum boncuktan kolye ve bileklikler- el emeği göz nuru :)

balbazaar

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4.953
6.450
358
Kızlaarr el emeği- göz nuru bunlar... Değişik modeller bulup denedikçe paylaşacağım sizlerle...

Son düzenleme:
Mune senden bildirim geldiğini görünce korktum birden, bir yerlerde yanlışmı yaptım acaba diye, nasıl şartlandıysam artık

Merhaba ellerinize saglik. Bu bolumu yeni kesfettim kurallari bilmiyorum. Satilik mi bunlar acaba

Merhaba ellerinize saglik. Bu bolumu yeni kesfettim kurallari bilmiyorum. Satilik mi bunlar acaba
El emeğim olarak koydum ama istediğiniz model ve renk varsa yapıp satabilirim, çevremde küçük çaplı satıyorum.

2. Kolyeye bayildim. Ama gomlek uzerine giyecegim icin sadece on kismi olsa da olur. Ve su 4. siyah bileklik var o renklerde yine gomlek onu seklinde ostiyorum. Olur mu acaba? Fiyati ne kadardir?

2. Kolyeye bayildim. Ama gomlek uzerine giyecegim icin sadece on kismi olsa da olur. Ve su 4. siyah bileklik var o renklerde yine gomlek onu seklinde ostiyorum. Olur mu acaba? Fiyati ne kadardir?
Özelden yazdım canım.

merhaba damdan düşer gibi geldim ama bunları nasıl yapıyorsun iğneyle falan mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…