Kuma geliyor üstüme eşim ikinci kez evlenmek istedini söylüyor

Yapacak tek şey var, boşanmak...
Ama zaten evli değilmişsin, o zaman evi terk et kendine yeni bir hayat kur
Ama bunu yapmayacağını bildiğim için boşver alışırsın diyeceğim.
Çocuklarına odaklan onları büyüt, kocan için de yapar-eder-döver-sever-aldatır erkeğin elinin kiridir, görmemezlikten gel geç diyorum... a.s

biz evliyiz 14 senelik 2 sene önce oldu bo olay aldattı ve boşandık 5 ay sonra yeniden barıştık. ve resmi nikah yaptık şu anda 2 cikez evlenmek istedini söylüyor.ben bunu anlatmak istedim

arkadaşım senin kafan iyice karışmış. 2ci kez evlenmek istiyor ne demek. resmi nikah yapmışsınız ya.akannehir
evlisiniz zaten. ne tekrar,,, evliliğiakannehir

arkadasim madem ikinci kez evlenmek istiyor yol ver gitsin ne ugrasiyorsun
ayrilamam demissiniz eee ne olacak peki ikinci kuma geldimi esiniz her gece kiminle uyuyacak diye kurada cekersiniz artikohaoldumsmile

konudaki samimiyete inanmamıştım ama gerçekse eğer çok vahim...
biz kadınların geldiği noktaya bakarmısınız? inanamıyorum......

senin yerinde bir çok kadın bunun polemiğine bile girmez evi çoktan terkederdi..ki daha öncede yapmışsın demekki yapılamayacak birşey değil...

ayrıca hangi devirde hangi zamanda yaşıyoruz ne kumalığı ??

rahmetli anneannem bile dirilip gelse şiddetle kınardı gidemem dediğin için seni..demem o ki eski zamanın insanları bile okumamış geçim kaynağı olmayan cahil insanlar bile bu durumu sineye çekmez...

neden bırakıp gidemezsin ? çok merak ediyorum bunun cevabını ?

aranızda geçimsizlik olsa yada başka bir sorun olsa tamam gitme sabret , yuvan için mücadele et dicem ama
sabredilcek mücadele edilecek ne var o yuvanın içinde..hatta yuva bile değil...
adam çoktan gözden çıkarmış seni.....sen neyi bekliyorsun kuma geldikten bir kaç ay sonra kapı önüne konulmayı mı?

neden bırakamazsın? ailenin destek olmasına gerek mi var? çoğu insanın ailesi hayatta bile değil

derme çatma yerde kalırsın iki gün aç bir gün tok yaşarsın..temizlikçi olursun bakıcı olursun..ama elbet allah yardım eder, görür seni..elbet bir gün yolunu bulursun..

AMA SIKIYA GELEMEM BEN O ıŞLERı YAPAMAM ONU ÇEKMEKTENSE OTURUR KOCAMI ÇEKERıM diyemiyosunuz kalkıp gidemem ayrılamamın arkasına sığınıyosunuz...

sen 2 asır geriden geliyosun...
ya değiştirirsin bu zihniyeti ve güçlü olursun
yada oturur kumalı bir kadın olursun...

arkadaşım senin kafan iyice karışmış. 2ci kez evlenmek istiyor ne demek. resmi nikah yapmışsınız ya.akannehir
evlisiniz zaten. ne tekrar,,, evliliğiakannehir

Konu sahibi dini nikahla yaşıyor muhtemelen

Dini nikahı resmi nikah sananlardan olmalı kendisi yasakkelime

Adam da resmen başka biriyle evlenmek istiyor işte sositososito

Konu sahibi dini nikahla yaşıyor muhtemelen

Dini nikahı resmi nikah sananlardan olmalı kendisi yasakkelime

Adam da resmen başka biriyle evlenmek istiyor işte sositososito

Ya da resmi nikahları var. Kumayı imam nikahıyla getirecek...

Elinin altında internet olan bilgisayar kullanmayı bilen birinin üzerine kuma getirilsin kişi de bunu sineye çeksin. Pess diyorummm :sinifsinif:

birinci kez aldatildiginizda hemen bosanmissiniz
neden ikinci kez aldatildiginizda bize ne yapmaniz gerektigini soruyorsunuz
yolu biliyosunuz

GİTSEM GIDEMEM DEMISSINIZ GIT DESEK GIDEMEYECEKSENIZ NEYI SORUYOSUNUZ??KALIP CEKIN O ZAMAN SINEYE ZATEN YAPACAK BISEYINIZDE YOKMUS KABULLENMISSINIZ MASALLAH IKINCI BARISMADDA PATLATIVERMISSINIZ BI COCUK DAHA HADİ BUYRUN COCUKLARIN HAYATI GITTI ONLERINDE SAPIK BIR BABA ARDINDA GOZUYASLI ÖHÜÖHÜHÖHÜ COK CARESIZIMMMM DIYE SALONUN BIR KOSESINE SINMIS AGLAŞAN BIR ANNE.COK FENA COOOKKklava:

canım
sen yanlışı baştan yapmışın,kurtulduğun halde geri dönmüşsün...
kusura bakmada gitsem gidemem deme...
Allah yardım eder,bırak ne hali varsa görsün...
bu kez ezdrme kendini
...

ya napıcam diye sorucağına canım kardeşim itiraz ediceksin.. ezdirmeyeceksin kendini.. diğer konularınada baktım incinmiyorum artık sevgim bitti demişsin.. o zman boşan.. daha ne diyelim sana? daha doğrusu ne dememizi istiyosun?
size sahip çıkacak biri yok mu ? aileniz ne diyor bu işe ? kabulleniyorlar mı ?
en iyisi bu hayattan temizlenin.. gidin kendinize daha huzurlu bi hayat kurun.. isterseniz başaramayacğınız şey yok..

Bu kullanıcının çelişkili konuları var. Açıkcası bana inandırıcı gelmedi bu yazdıkları da. Eğer doğruysa Allah yardımcısı olsun,değilse bize sabır versin ohaoldumsmile

Tekrar evlenme hatasını yapmışsan sonuçlarına katlanacaksın...
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur...

Kocam beni aldattı ben de onu aldatmak istiyorum diye bir konu açmışsınız. Ama kocanız sizi ilk evlendiğinizde aldatmış. Siz de ikinci kez evlenip kabullenmişsiniz. Bana pek inandırıcı gelmediniz...

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim...
Arkadaş bi konuda 15 yaşında evlendim şuan 27 yaşındayım yazmış. Yani 12 yıllık evli olması lazım ama bazı yerde de 14 yıllık evliyim yazmış...
Bir de bazı konularda 1 yıl önce eşim beni aldattı yazmış bazı konularda ise 2 yıl önce. Çok çelişkili mesajları var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…