- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
31 yasinda ama sorsan yasini gostermiyoEşinin kuzeninin yaşı kaç?
Valla bi evlensin daha bizi ararmi hic sanmiyorum :) bulduklarini begenmiyo, begendikleride knu begenmiyo bi acayip bisi :)Öf yani. Yapcak birşey de yok valla kız bulun ona bol bol :)
Erkek iste o geldiginde ben tek kaliyorum ve rahat olamiyorum esimle hic mi ozel bi gunumux olmaz biktim resmenÇocuk demişsin kuzen erkek mi?
Birde sanırım siz kendi tarafınıza gitmek için yola çıkıyorsunuz..
Sizin akrabalarınızın ortasında eşinizin kuzeninin ne işi var kardeş fln olsa neysede kuzen ne alaka..
Birde oraya burayada gidelim diye yönlendiriyor..
Bazı insanlar onları bozmadan laftan anlamıyor..
Birde gideceğiniz yeri ve saati nerden biliyor ki neden söylediniz.
benım esımın kuzenı boyle olsa kotu seyler dusunurum ya ...Erkek iste o geldiginde ben tek kaliyorum ve rahat olamiyorum esimle hic mi ozel bi gunumux olmaz biktim resmen
Ailemin yanina gidicez yani biz gitmesek ankaraya gitmeyecek bizi beklemis ki davet etmedik. Aynen ne isi var bende bunu anlamıyorum kirmak istemiyorum ama sonuc fena olacak.
Yakistiramiyorum ben boyle seyleri ama insanin aklina hersey geliyo istebenım esımın kuzenı boyle olsa kotu seyler dusunurum ya ...
tuhaf yaa neden sureklı aranızdakı bayan olsa dıycem hani eşinizemi ilgi duyuyo ne bılım boyle seyler gelır aklıma yada kıskanıyor muYakistiramiyorum ben boyle seyleri ama insanin aklina hersey geliyo iste
Birgun dayanamadim soyledim " bu iliskinin artik adini koyun" dedim esimle kuzenine :) akli olan anlardi ama anlamadi.Siz bekarmışsınız gibi peşinize niye kuyruk oluyorsa. Ben dayanamayıp laf sokardım. Evli olduğunuzun, özel bir yaşam alanınızın olduğunun farkında değil pek herhalde. Eşiniz kısa sürede konuşsun. Sorun olursa da sizi anlayacağını umuyorum.
bu konuda gerekliydi bence,kuzen baya tuhaf..Seni zipzip sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?