kuma gibi kuzen of

Asabisirin22

80lerin sonu 90ların başı :/
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
1.352
886
358
nereden başlasam bilemedim herkese iyi bayramlar oncelikle :)
Bir saat icinde ailemin yanına doğru yola çıkıcaz hazirlik yapiyoruz filan bir telefon geldi...
neymis efendim bizimle ankaraya gelmek istiyormuş. Bu kisi esimin kuzeni 6 yas buyuk bizden bekar. Bunlari niye yaziyorum cunku hic bir ortak konumuz yokken neden surekli pesimizde?
Artik kabak tadi verdi bu durum. Esimle basbasa bir yere gitmeye kalksak hemen pesimizden gelir yada bizden once plan yapar. Yaz basinda esime patlamistim bu konu yüzünden ama simdi yine karsimiza cikti.
Gecen sene kurban bayraminda yine birlikteydik ne isi var bizimle ben ailemle olmak istiyorum birde yonlendiriyo bizi suraya gidelim buraya gidelim diye. onun ne isi var ya bizimle!!!
Gelme de diyemedik nasil diyebiliriz?
Artik evlensede kurtulsak moduna girdik resmen.
Aslinda iyi cocuktur ama fazla muhabbet kabak tadi vermeye basladi

Çocuk demişsin kuzen erkek mi?
Birde sanırım siz kendi tarafınıza gitmek için yola çıkıyorsunuz..
Sizin akrabalarınızın ortasında eşinizin kuzeninin ne işi var kardeş fln olsa neysede kuzen ne alaka..
Birde oraya burayada gidelim diye yönlendiriyor..
Bazı insanlar onları bozmadan laftan anlamıyor..
Birde gideceğiniz yeri ve saati nerden biliyor ki neden söylediniz.

sıkıcı bı durum bende ılk başta bayan sandım,evlenıncede eşi ile pesınıze takılmasın

Erkek iste o geldiginde ben tek kaliyorum ve rahat olamiyorum esimle hic mi ozel bi gunumux olmaz biktim resmen
Ailemin yanina gidicez yani biz gitmesek ankaraya gitmeyecek bizi beklemis ki davet etmedik. Aynen ne isi var bende bunu anlamıyorum kirmak istemiyorum ama sonuc fena olacak.
Bayram muhabbeti yapilmistir esimde soylemistir yani illaki duyulur

benım esımın kuzenı boyle olsa kotu seyler dusunurum ya ...

Siz bekarmışsınız gibi peşinize niye kuyruk oluyorsa. Ben dayanamayıp laf sokardım. Evli olduğunuzun, özel bir yaşam alanınızın olduğunun farkında değil pek herhalde. Eşiniz kısa sürede konuşsun. Sorun olursa da sizi anlayacağını umuyorum.

Bi sekilde belli etmelisiniz istemedigini bu boyle devam eder mi bsksana alismis sizle takilmaya bn anlsmiyorum csgirmadsn gln inssnlari nasil bi yuzsuzluktur yoksa bu isin sonu glmz

Sizin ailenizin yanında ne işi varmış?
Kalabalık olacakmış kusura bakma başka zaman görüşürüz dersiniz.

Birgun dayanamadim soyledim " bu iliskinin artik adini koyun" dedim esimle kuzenine :) akli olan anlardi ama anlamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…