kuma gibi kuzen of

Araciniz varsa ucretsiz seyahat hos birsey bnce cep harcligi olsa bile yetr

Esime anlattim bu konuda cok tartistim ama emribaki yapinca hayir diyemedi esimde. Kiskanmiyo evet cok ilginc normalde herseye karisan adam bu kadar samimiyetten rahatsiz olmuyo. Belki kardes gibi goruyodur ama icinde ne oldugunu bilemeyiz. Gerci bende o gozle baktigini sanmiyorum da biktim yani buna bi dur demek lazim ama nasil

zor bır durum atar yapıp esıınızle kotu olmakta var

Ya aklıma bişey geldi ama sizin akrabalar Kalabalıksa ve eşinin canı sıkılıyorsa gezmek istiyorsa belki o kuzene gizlice demiştir sende gel bizimle arkadaş ol gezeriz falan diye niye olmasın bazı insanlar akraba muhabbetlerinde gerilir bi kurcalayin yoksa koca adam niye tanımadığı insanların evine gelmeye bukadar meraklı olsun garip kuzen yani değilmi

Birgun dayanamadim soyledim " bu iliskinin artik adini koyun" dedim esimle kuzenine :) akli olan anlardi ama anlamadi.
Biraz daha açık deseniz mesela karı koca takılacağız gibi. Baktı anlamıyor bir gün de kuma diye seslenin Niye öyle dediğini sorarsa açıklarsınız.

Biraz daha açık deseniz mesela karı koca takılacağız gibi. Baktı anlamıyor bir gün de kuma diye seslenin Niye öyle dediğini sorarsa açıklarsınız.
o da çözüm degılkı bılmıyormu bunlar karı-koca baş basa bırakıyım dıye dusunmezmı bır ınsan valla benım aklıma kıskanıyo dıye gelıyo

Garipki ne garip sorma. Insallah oyle birsey yapmamistir o zaman kirarim kafasini...
Ama kuzen telefon edince esimde sasirdi ve bozuldu yani bilmiyorum ki

Esinden veya ikinizden yüz bulmasa gelmez dimi...

Demekki yüz aliyorki heryere pesinizden geliyor..

Araya mesafe koyun , fazla yuz vermeyin gelmez herhalde ozaman ...

eşinizde de var hata, telefon ettiğinde ben bunu eşimle görüşeyim demeliydi bence. çok yakışıksız bir durum bu. koca adamın alakası olmayan bi ailenin evinde ne işi var hele ki bayram gibi özel bir günde. saçma yani

Bense kiz sanmistim. Yok artik! Tqvir koyun sizde konusmayin,gulmeyin yaninda. Anlasin hoslanmadiginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…