- 29 Mart 2023
- 40
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi secret movie
-
Sakin sakin kardeşim engelle onu.Bak ne güzel unuttum diyorsun.Kumar bağımlılığını atamaz.Sen rezil olursun.Ailenden gizli iş yapma.Herkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
Bu tür alışkanlıklar dipsiz bir kuyu. Hiç vicdanına oynamasın,en iyisini yapmışsın, yüzbinlerce kaybeden birinin dur durağı yoktur, otursun kendi kendine destek olsun boşver.Herkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
Evet annemden böyle bir şeyi gizleyemezdim her yerdende engelli ama artık numaramı değiştireceğim.. geri olmayacağının farkındaymış ancak insanlarla böyle konuşarak psikolojik olarak haklı çıkmaya mı çalışıyor anlamadımSakin sakin kardeşim engelle onu.Bak ne güzel unuttum diyorsun.Kumar bağımlılığını atamaz.Sen rezil olursun.Ailenden gizli iş yapma.
Doğru söylüyorsunuz tam bir dipsiz kuyu ve o kuyuya benimde inmemi bekliyormuş resmen diyorumBu tür alışkanlıklar dipsiz bir kuyu. Hiç vicdanına oynamasın,en iyisini yapmışsın, yüzbinlerce kaybeden birinin dur durağı yoktur, otursun kendi kendine destek olsun boşver.
Sanki hastalık-sağlık işleride destek beklemiş.
Aynen öyle Kendi hayatımıda düşünmek zorundaydım bu açıdan bakınca haklıyım diyorum ama suçlamalarını duyunca üzerimde garip bir vicdani sorumluluk hissediyorumNeden hatalı siz olasınız ki kumar çok ciddi bir bağımlılık. Öyle ha bıraktım borçlarımı kapatıyorum denilip bırakılacak bir bağımlılık değil. Siz kendiniz için doğru olanı yapmışsınız. Hiç öyle beni zor günümde bıraktın manipülasyonlarına gelmeyin çünkü o zor gün bu beyefendinin keyfi için yaşadığı zor gün gibi birşey değil.
İşte bunun adı manipülasyon gelme lütfen bunlara. Herkes için önce kendi önemli olmalı.Aynen öyle Kendi hayatımıda düşünmek zorundaydım bu açıdan bakınca haklıyım diyorum ama suçlamalarını duyunca üzerimde garip bir vicdani sorumluluk hissediyorum
Sana vicdan yapan o asıl. Yolunu ayırmissin. Sakin bir daha dönme.Herkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
Bunun kumar bagimlisi oldugu duyulmus kimseyi bulamiyor ,aklinca seni sucluyor.kotu gun hastalikta falan olur yada duzgun giden is bozulur anlarim ama enayi gibi kumarda oara kaybedenin ki kotu gun degil .enayilik.bide o bagimlilimlar kolay kolay gecmiyor belki 6 ay baskilar sonra hop bir gecede gene batmis .2 yilda borcu odese bile evlenmek icin 0 birikimi olacak ,sakın sakın kanmaHerkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
birşey yapıyorsa sonuçlarına katlanacak bağımlılık bu bak görürsün gene başlayacak ömrün bi adamın borçlarını ödemekle mi geçsin ne vicdan yapıyorsun yapacaksan kendine vicdan yap önce sen önemlisinHerkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
Herkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
Anası mısın babası mısın? Arkandan binlerce tl borç yaparken senin desteğine ihtiyaç duymuyordu. Destek olmak başka birşeydir. Millete destek olucam diye köprüden atlayamayız di mi? Saçmalamasın. Vicdan yapın diye böyle konuşuyor. Hiç taviz vermeyin. Size ondan haber getirip canınızı sıkmalarına da izin vermeyin.Herkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
Seni cok ıyı anlıyorum benım konuma da bakabılırsın 1 yıllık evlıyım ve aynı problemle savasıyoruz, sakın gercekten sakın bana da bırı dese yok derdım vıcdanım elvermez derdım (kı suan evlılıkte aynı vıcdanı cekıp bıtırme kararına yaklasamıyorum bıle ) ama gercekten zor ve hep bu var hayatındaHerkese merhaba önceden açtığım konuda bundan yaklaşık 5 ay önce evlilik yolunda olduğum erkek arkadaşımla kumar bağımlısı olduğunu ve yüz binlerce lira borç yaptığını öğrendiğim için ciddi ilişkimi bitirdiğimi yazmıştım aradan 5 ay geçti duygusal olarak ben çok daha iyi durumdayım iyiki bitirmişim diyorum ancak o ayrılığı kabullenememiş bir hata yaptığının ve yanlış yaptığının farkındaymış zaten artık oynamıyormuş ancak benim onu kötü gününde bırakıp ayrılarak kolay yolu seçtiğimi söyleyip beni suçluyormuş ona göre ben ona destek olmalıymışım aileme onun bu durumunu anlatmamalıymışım ve iki sene içinde borcunu bitirip evlenebilir konumuna gelebileceğini düşünüyormuş ben bunu ortak bir arkadaşımızdan öğrendim lütfen yargılamadan cevap verin geri dönme niyetim tabiki yok ancak böyle şeyleri duydukça vicdani olarak suçlu hissediyorum kendimi gerçekten hatalı olan ben miyim farklı türde mi davranmalıydım tecrübeli olanların yorumlarına çok ihtiyacım var teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?