Kumar bağımlılığı ve suçlanan taraf

Seni cok ıyı anlıyorum benım konuma da bakabılırsın 1 yıllık evlıyım ve aynı problemle savasıyoruz, sakın gercekten sakın bana da bırı dese yok derdım vıcdanım elvermez derdım (kı suan evlılıkte aynı vıcdanı cekıp bıtırme kararına yaklasamıyorum bıle ) ama gercekten zor ve hep bu var hayatında
Sımdı dusunuyorum bıraksa bıle nasıl guvenıcem nasıl

Hatta sen bana akıl ver nasıl bıraktın unuttun
Tabiki ilk olarak unutmak diye bir şeyin olmadığını alışmak diye bir şeyin olduğunu kabullendim ancak ilk aylarım tabiki sürekli ağlamakla geçti daha sonra alışmam gerektiğinin farkında olduğum için hayata karıştım kursa yazıldım kendimi geliştirmeye verdim ve birazda maneviyata yöneldim daha sonra zaten hakkımda hayırlısı böyleymiş diyip geçtiğim evreye geçtim Allah sizede kolaylık versin umarım yolunuz aydınlığa kavuşur 🌸

Kumar yüzünden daha dün boşandım kesinlikle bırakmıyorlar.. acitasyon ve yalan söylemeleri hiç bitmiyor .. kurtulduğuna bak evlenipte pişman olma .. Kumar hastalığı ölene kadar bitmeyen bir hastalık... kesinlikle ne söylerse söylesin inanma değişmiyorlar.
Bu sözleri o kadar çok duyuyorumki.. teşekkür ederim umarım sizinde hayatınız bundan sonrası için çok ama çok güzel geçer

Kumar alışkanlığı bırakılır kişi isterse çünkü boşluk anında ya da keyif almak için girer,hırs para kazanma gibi amacı olmaz ve borca girmez.
Ya da kötü genler vardır altında yatan.

Ama bağımlılığı olan bırakmaz üç ay bırakır bir sene bırakır yine eline para geçsin girer,kredi çeker,satıp savar,çevresine borçlanır sıfırı tüketse dahi 100 lirası olsun yine girer.Bağımlı olan kişi para kazanma hırsıyla daha yüklü girer,kaybedince kaybını çıkartmaya çalışır daha da biter.

Bu çocuk bu kadar borç yapacak kadar borçlandıysa bağımlısıdır,bundan sonra geri dönmek senin hayatın için de oynayacağın bir kumar olur.

Cahilliğime verin inanın bilmiyorum kumar oynanan yerler var mı hala gizli saklı öyle yerlere mi gidiyorlar yoksa telefondan mi oynanıyor

Adam aklinca duygu.somurusu yapiyor.
Ona hak verenlerden 1 tanesi bu çocugu kiziyla evlendirmeye razı gelsin de görelim..
"Vahh kardeşim,yazık,haklısın,sevgilinj seni yüz üstü bırakmış" diyenler ; bu adamı evlerine ayak bile bastirmazlar.
Milleteki sahte duyar kasmaca,sen haklısın ve kesinlikle ne barismani ne de gorusmeni önermiyorum.
Kesinlikle hiç öyle bir niyetim yok hiçbir yerden bağımda kalmadı ben kabullendim psikolojik olarakta iyi durumdayım şükür umarım o da bir gün kabullenir 🙏🏻

Cahilliğime verin inanın bilmiyorum kumar oynanan yerler var mı hala gizli saklı öyle yerlere mi gidiyorlar yoksa telefondan mi oynanıyor
bende bılmıyordum ama maalesef ınsana ögretıyorlar, telefondan onlıne sıtelerden oynanıyor :(

Kumar alışkanlığı bırakılır kişi isterse çünkü boşluk anında ya da keyif almak için girer,hırs para kazanma gibi amacı olmaz ve borca girmez.
Ya da kötü genler vardır altında yatan.

Ama bağımlılığı olan bırakmaz üç ay bırakır bir sene bırakır yine eline para geçsin girer,kredi çeker,satıp savar,çevresine borçlanır sıfırı tüketse dahi 100 lirası olsun yine girer.Bağımlı olan kişi para kazanma hırsıyla daha yüklü girer,kaybedince kaybını çıkartmaya çalışır daha da biter.

Bu çocuk bu kadar borç yapacak kadar borçlandıysa bağımlısıdır,bundan sonra geri dönmek senin hayatın için de oynayacağın bir kumar olur.
Evet benimde kaçtığım şey bu oldu bilinçsiz şekilde gözü dönmüşçesine oynamış elinde avucunda ne varsa hatta babasının birikimine kadar hepsiyle oynamış

Back
X