- 30 Temmuz 2023
- 21
- 26
- 8
- 44
- Konu Sahibi Selen35Urla
Merhaba. Eşim kumar bağımlısı. Yıllardır bu huyundan vazgeçmez geçmiyor. Buna itiraz ettiğimde akabinde hakaret, küfür, aşağılayan tavırlar la cevap veriyor. Yıllarca çektim bunların hepsine dayandım. Çok sevgiyle aşkla bağlıydım çünkü ona. Değişeceğini daha doğrusu onu ben sevgimle değiştireceğini düşünüyordum. Yıllarca beraber çalıştık ama köşeye 3kuruş biriktiremedik. En son ailem bize acıdı siz hep çalışıyorsunuz ama bir şey yapamadınız diye bize kendi işimizi kurmamız için para verdiler. Tabi bunun yaptıklarının hiç birini bilmiyorlar. Söylemedim, söyleyemedim, utandım. Neyse kendi işimizi kurduk hır gür devam ediyorduk. Tabi köşeye de Bi kaç altın birikimi yapmıştım kalan parayı değerlendirmek amacıyla. Bir gün bir baktım içinden bir ad altın yok. Nerde dedim buna sordum doğal olarak, bir hakaret, küfür beddua etti bana. sen nasıl böyle söylersin sen şöyle kötüsün sen böyle bilmem nesin diye. Kendimden utandım neyse sonra geldi bana borcum vardı satıp verdim yerine koyacaktım dedi. Daha öncede sürekli para eksiliyordu önceleri yanlış hesaplama yaptım dedim ama sonra emin oldum Tabi hesap sordum. Yine hakaret küfür beddua sonra ısrarla cevap bekledim bırakmadım önce yalan söyledi arkadaşa borç verdim diye üstüne gittim sonra kumar oynadığını kazanıp yerine koyacağını söyledi velhasıl bu hep böyle devam etti.. daha fazla devam edemezdim edersem kendime olan saygımı kaybederdim çünkü.Şimdi boşanma davası açtım. Boşanıyoruz 5aralıkta. Çok uzun uzun yazdım kusura bakmayın daha anlatamadığım neler neler var neyse.. Bu durumda olan başka kadınlar varsa lütfen benim gibi yıllarımızı çöpe atmayın boşanın kurtulun onlar değişmezler, düzelmeyecekler. Zamanınızı boşa harcamayın hayatınızı yaşayın