kaç çocuk var ?Konuyla ilgili çok araştırmalar yaptım arkadaşlar 11 yıllık evliyim kumar problemini on yıldır aşamadık fakat benim asıl problemim bunun bitip bitmeyeceğini öğrenmek değil bununla ilgili ayrılmamak için tehdit ediyor beni sensiz yapamam ve zaten ben her şeyimi kaybettim böyle bir şey yaşarsak eğer seni de kendimi de yok ederim gibi laflar sarf ediyor bana aşık olduğunu çocuklarını çok sevdiğini bunun için sürekli düzeleceğini söylüyor ama ben düzelmediğinin farkındayım çok para kaybettik her zaman evinde evini bir şekilde geçindirdi bu yüzden de sürekli onu tolere ettim ama psikolojik olarak artık hiç uğraşcak durumda değilim şu an çalışmıyorum yine de gözümü karartıp ayrılmak istiyorum
sanırım biraz cesarete ihtiyacım var
Çocuk değil çocuklarrrr11 yıllık evlilik 10 yıllık kumarbaz koca. Bu evliliğe çocuk çok mu lazımdı?
En başında neden bosanmadiniz?
İlk kızımda bilmiyordum ikincisi tamamen benim salaklığımdı kızım bir yaşındayken hamile kaldım o korunuyordu bence bilerek hamile bıraktı aldıramadım tabi bu sürede kumarında ne olduğunu bilmiyordum bir kerelik hata sandım yeminler etti aldırmayalım kıyma benim yüzümden bu bizim mucizemiz olacak ben de bir daha asla elimi sürmeyeceğim gibi şeyler tabii o zaman 24 yaşındaydım belki de inanmak istedim kumarın da ne olduğunu bilmiyordum11 yıllık evlilik 10 yıllık kumarbaz koca. Bu evliliğe çocuk çok mu lazımdı?
En başında neden bosanmadiniz?
2 biri 8 diğeri 10kaç çocuk var ?
Aslında düzelmesini beklemiyorum hatta eminim ama bela olur mu herşeyini kaybetmiş biri emin olamıyorum bu şekilde de ömrümü ona heba etmek istemiyorum normalde çevresi tarafından çok sevilen çok saygın bir kişilikti tabi artık yıllar içinde bu ortaya çıktıkça insanların gözünden de çok düştüDüzelmezzzzzzz boşuna bekleme
Evin yarısı benim ama boşanırsam üzerine verecekmişim 10 bin nafaka veririm anlaşmalı boşanırım diyor ama ertesi gün bırakmam seni ayrılamazsın benden diyor çok dengesiz ailem çocukların okulu için ev tutarız çocuklara bakarız çalışırsın diyor kendileri de destek olabileceklerini söylüyor o konuda sıkıntım yok adam blög mü yapıyor yoksa herşeyini kaybetmiş biri herşeyi göze alır mı kestiremiyorum eski tanıdığım adam değil artık kumar onu maddi manevi bitirdiNereye gideceksiniz ev varmı nafaka verebilecekmi 3 çocuk birde siz
Yani ailenizin durumu ne emekli iseler zor 3 çocukla calussaniz bile yetmez çocukları büyütüp ayrılın en azından 2 yaşındaki büyüsün.Madem bu kadar sene durdunuz
Aileniz destek ise yaninizdalarsa onlarda onay veriyorsa tamamdır anneniz bakarsa çocuklara aileniz ev işini hallederse ayrıca çocuklara nafaka alıp sizde çalışırsanız olur .Değişmez bunu artık biliyorsunuz hepsi laf dediklerinin .Kendine acıyor sizinde ona acimanizi bekliyor bu alkolik ve kumarbazlar zaten başka bir dünyada yaşayıp olmayan canavarlarla boğuşuyorlar .İnsanın kendini ve çocuklarını böyle bir ortamdan kurtarmak istemesi haktırEvin yarısı benim ama boşanırsam üzerine verecekmişim 10 bin nafaka veririm anlaşmalı boşanırım diyor ama ertesi gün bırakmam seni ayrılamazsın benden diyor çok dengesiz ailem çocukların okulu için ev tutarız çocuklara bakarız çalışırsın diyor kendileri de destek olabileceklerini söylüyor o konuda sıkıntım yok adam blög mü yapıyor yoksa herşeyini kaybetmiş biri herşeyi göze alır mı kestiremiyorum eski tanıdığım adam değil artık kumar onu maddi manevi bitirdi
düzelmez de sen bu çocuklara bir düzen nasıl oluşturacaksın ? ailen arkanda olsa 11 yıl beklemezdin sanki ?2 biri 8 diğeri 10
Evet ailem en büyük destekçim kendi ailesi bile aslında benim yanımda Ölsün kurtulalım dediklerini bile bilirim ama evlat işte çok manipülatif bir adam bir şeytan gibi oluyor bir melek bakalım aynı kısır döngüyü yaşamaktansa yolumu değiştircem artıkAileniz destek ise yaninizdalarsa onlarda onay veriyorsa tamamdır anneniz bakarsa çocuklara aileniz ev işini hallederse ayrıca çocuklara nafaka alıp sizde çalışırsanız olur .Değişmez bunu artık biliyorsunuz hepsi laf dediklerinin .Kendine acıyor sizinde ona acimanizi bekliyor bu alkolik ve kumarbazlar zaten başka bir dünyada yaşayıp olmayan canavarlarla boğuşuyorlar .İnsanın kendini ve çocuklarını böyle bir ortamdan kurtarmak istemesi haktır
Aslında o tamamen benimle alakalı bir durum çünkü 15 yaşından beri onunlayım kopamadım lise aşkı çok uzun süre aileme yansıtmadım zatendüzelmez de sen bu çocuklara bir düzen nasıl oluşturacaksın ? ailen arkanda olsa 11 yıl beklemezdin sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?