• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumar iyileşmeyecek bir hastalık mıdır?

Eski konuymuş

Yani hiç bir çözümü yok diyorsunuz peki tekrar oynadığını nasıl anlarım nasıl ıspatlayabilirim . çünkü artık kendi hesabından oynamıyor

Benim durumumda olan eminim pek çok kişi vardır...
evliyim ve boşanma noktasındayım, eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama...
ne olur bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olsun, öyle çaresizim ki!
eşimi çok uzun zamandır liseden beri tanıyorum, ben öğretmenim o da askeri personel,
sevgimiz uğrunu çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik 2008 temmuzda
eşim tam bir futbol hastası, ama bu illete bağımlılığını evlenince anlayabildim bahsettiğim futbol değil kumar...
ama öyle masa başı değil, sanal kumar idda sayısal filan.
o kadar zor ki tam 3 sene savaştım ama olmadı her yolu denedim yasakladım olmadı serbest bıraktım olmadı yardım almaya çalıştık ama düzenli
bir kontrol durumu olamadı yaşadığımız yerden dolayı
ve şuan ayrıyız artık yapabileceğim hiçbirşey kalmadı
o da son noktaya geldi zaten
henüz boşanmadık ama boşanmak zorundayım...
merak ettiğim şey şu:
yok mu bu illetten kurtulan?
tek çaresi ölüm müdür bunun?
lütfen benzer durumda olan varsa ya da kendisi bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Eşim evlendiğimizden beri oynardı ama zevkine değil üç beş kuruş para gelsin diye. Başının etini yerdim haram para bana yedirme kendin ne yapıyorsan yap diye. Kızım dünyaya gelmeden yeminler ettirdim ama nafile yine oynadı. Bu arada devlet memuru kendisi. Oynadığı sitelerde Türkiye de yasak olan siteler. Hakkında soruşturma açılmış çünkü oynadığı site eşimi para dağıtan olarak göstermiş. İşi tehlikeye girdi birde büyük bir meblağ vergi borcu kestiler. Depresyona girdi iki hafta yemeden içmeden kesildi, sadece uyuyordu ve midesi ağrıyordu. Bende artık ailesine anlattım durumu elinden tutalım bir şeyler yapalım diye. Ben işe girdim beraber bir ödeme planı oluşturduk. Yaklaşık 6-7 aydır elini bile sürmedi, psikoloğa gitti. Şimdi çok daha iyi. Ama ailesinden,annesinden çok utandı çünkü annesi çok ağır konuştu tabi yardım da etti ama bir anne olarak haklı sitemler etti. Herkesin zayıf bir noktası vardır bence. İsterseniz sizde biraz deneyin nasıl vageçirebileceğinizi düşünün. Ama naçizane tavsiyem çocuk yoksa boşanın, çünkü eğer ihtiyaçtan değilde zevkine oynuyor ve bırakmıyorsa yıpranırsınız. Zira bu süreci ne kadar atlatsakta ben çok yıprandım. Üstüme başıma evime parasızlıktan bir şey alamazken yoktan yere borç ödediğim düşüncesi aklıma gelince çok üzülüyorum.

Nilgun hanım merhaba. Bu baslık cok once acılmış ama aynı sıkıntıları yasamış biri olarak merak ettim. Neye karar verdiniz şu an ne durumdasınız?

Merhaba oynadığını nasıl anlarsınız biliyormusunuz eşiniz battığında işin içinden çıkamayıp intihara yöneldiğinde yoksa zor anlamanız bir yolunu bulurlar kumar bağımlıları malesef kurtulamazlar her yolu denemiş biri olarak soyluyorum bunu 11 yıllık evliyim hala devam ediyor tedavi destek ilaclar sıfara çikartip borclarini kapattim benide batirdi bunun kurtuluşu yok sonu yok kumar bir girdaptır oynayanın yanında ailesinde yutar

Merhaba, ilk defa yorum yapmak istedim. Çünkü benim esimde kumar bağımlısı. 20 yıllık evliligim boyunca ne yaptimsa vazgeciremedim. Evlendikten 4 yil sonra anlayabildim kumar oynadigini malesef keske o zaman bosansaydim ama hep duzelir gozu ile baktim.Esim askeri personel olmasına rağmen 20 yılda hiçbir mal varlığı edinemedik. Olanlar da satıldı. Suan ne evim ne esyam yok. Hepsini satti benden habersiz hemde :( Kaybettigimiz paralarla cok rahat 2 ev bir araba alirdik. Ailemin yanindayim suan. borç bitsin ev açacağım diyor ama artık ümidim yok. Bir evladim var onun için sabrettim ama sanırım yolun sonuna geldik.Hicbir zaman banka hesaplarini benle paylaşmayı kabul etmedi hep gizli saklı işler yapti. Borca batıp krediler cekmis odeyemeyince herseyimiz gitti. Kumar oynayan insanlar asla ve asla değişmiyor bunu aklinizdan cikartmayin. Benim gibi yıllarınızı heba etmeyin. Sabahtan akşama kadar futbol izler , idda vs. Oynar bi yerden sonra bizden daha değerli olmaya başladı hafta sonları ailecek gezmek yerine iidda bayilerinde alıyordu soluğu tabi bana da görev var nöbet var diyordu yalanın haddi hesabı yok yani cok sonra öğrendim gerçeği. Psikolojim bozuldu öyle cok yıprandim ki suan çocuğum 15 yasında herseyin farkinda ve gelecek kaygısı sebebiyle hiç mutlu değil. Evlat için katlaniyorsaniz eğer zaten büyüdüklerinde cocuklarda istemiyorlar artık bu evliliğin devam etmesini. Yani hiçbirşey için katlanmayin !!!

Merhaba, ilk defa yorum yapmak istedim. Çünkü benim esimde kumar bağımlısı. 20 yıllık evliligim boyunca ne yaptimsa vazgeciremedim. Evlendikten 4 yil sonra anlayabildim kumar oynadigini malesef keske o zaman bosansaydim ama hep duzelir gozu ile baktim.Esim askeri personel olmasına rağmen 20 yılda hiçbir mal varlığı edinemedik. Olanlar da satıldı. Suan ne evim ne esyam yok. Hepsini satti benden habersiz hemde :KK43: Kaybettigimiz paralarla cok rahat 2 ev bir araba alirdik. Ailemin yanindayim suan. borç bitsin ev açacağım diyor ama artık ümidim yok. Bir evladim var onun için sabrettim ama sanırım yolun sonuna geldik.Hicbir zaman banka hesaplarini benle paylaşmayı kabul etmedi hep gizli saklı işler yapti. Borca batıp krediler cekmis odeyemeyince herseyimiz gitti. Kumar oynayan insanlar asla ve asla değişmiyor bunu aklinizdan cikartmayin. Benim gibi yıllarınızı heba etmeyin. Sabahtan akşama kadar futbol izler , idda vs. Oynar bi yerden sonra bizden daha değerli olmaya başladı hafta sonları ailecek gezmek yerine iidda bayilerinde alıyordu soluğu tabi bana da görev var nöbet var diyordu yalanın haddi hesabı yok yani cok sonra öğrendim gerçeği. Psikolojim bozuldu öyle cok yıprandim ki suan çocuğum 15 yasında herseyin farkinda ve gelecek kaygısı sebebiyle hiç mutlu değil. Evlat için katlaniyorsaniz eğer zaten büyüdüklerinde cocuklarda istemiyorlar artık bu evliliğin devam etmesini. Yani hiçbirşey için katlanmayin !!!
Konu baya eski ama sizin için çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun...

evliyim ve boşanma noktasındayım, eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama...
eşimi çok uzun zamandır liseden beri tanıyorum, ben öğretmenim o da askeri personel,
eşim tam bir futbol hastası, ama bu illete bağımlılığını evlenince anlayabildim bahsettiğim futbol değil kumar...
o kadar zor ki tam 3 sene savaştım ama olmadı her yolu denedim yasakladım olmadı serbest bıraktım olmadı yardım almaya çalıştık ama düzenli
merak ettiğim şey şu:
lütfen benzer durumda olan varsa ya da kendisi bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirseniz s

Merhaba, ilk defa yorum yapmak istedim. Çünkü benim esimde kumar bağımlısı. 20 yıllık evliligim boyunca ne yaptimsa vazgeciremedim. Evlendikten 4 yil sonra anlayabildim kumar oynadigini malesef keske o zaman bosansaydim ama hep duzelir gozu ile baktim.Esim askeri personel olmasına rağmen 20 yılda hiçbir mal varlığı edinemedik. Olanlar da satıldı. Suan ne evim ne esyam yok. Hepsini satti benden habersiz hemde :KK43: Kaybettigimiz paralarla cok rahat 2 ev bir araba alirdik. Ailemin yanindayim suan. borç bitsin ev açacağım diyor ama artık ümidim yok. Bir evladim var onun için sabrettim ama sanırım yolun sonuna geldik.Hicbir zaman banka hesaplarini benle paylaşmayı kabul etmedi hep gizli saklı işler yapti. Borca batıp krediler cekmis odeyemeyince herseyimiz gitti. Kumar oynayan insanlar asla ve asla değişmiyor bunu aklinizdan cikartmayin. Benim gibi yıllarınızı heba etmeyin. Sabahtan akşama kadar futbol izler , idda vs. Oynar bi yerden sonra bizden daha değerli olmaya başladı hafta sonları ailecek gezmek yerine iidda bayilerinde alıyordu soluğu tabi bana da görev var nöbet var diyordu yalanın haddi hesabı yok yani cok sonra öğrendim gerçeği. Psikolojim bozuldu öyle cok yıprandim ki suan çocuğum 15 yasında herseyin farkinda ve gelecek kaygısı sebebiyle hiç mutlu değil. Evlat için katlaniyorsaniz eğer zaten büyüdüklerinde cocuklarda istemiyorlar artık bu evliliğin devam etmesini. Yani hiçbirşey için katlanmayin !!!
Bana ulasirmisniz kardeş aynı durum

merak ettiğim şey şu:
lütfen benzer durumda olan varsa ya da kendisi bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ayni durmu 8 senedir yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum askeri personel maaşın hepsini verir borç yapar borç alır bana ulasirmisniz nasıl boşandıniz bnde dava açacağım yardımcı olurmusunuz

Ayni durmu 8 senedir yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum askeri personel maaşın hepsini verir borç yapar borç alır bana ulasirmisniz nasıl boşandıniz bnde dava açacağım yardımcı olurmusunuz
Bana ulaşın avukatım. Ben de kumar yüzünden boşandım

merak ettiğim şey şu:

merak ettiğim şey şu:
Askeri personelin bu tarz şeyler yapması yasak değil mi yanlis mi biliyorum emin değilim. Umarım kurtulur. işinden , eşinden çocuğundan olmaz. Bırakmayı onun istemesi lazım bütün hastalıklarda bu geçerli hasta iyileşmek için adım atmazsa iyileşmez isterse iyileşir. Millet uyuşturucu bağımlılığından kurtuluyor.

Ben de boşanma asamasindayim onda içki gece hayati siddete egilim de vardi son 2 yil da kumar cok fazla hayatimizdaydi hem sanal de kahvehanede.
Dukkanimiz vardi toptancilara ödeyeceğimiz parayı sanal kumara yatırırdı.
200 ,300 ,50,5000 ne buluyorsa kumar oynardı .
Arabamız da gitti.
Vazgeçmedi. O kadar diller döktüm paranin durduğu dolaba not biraktim Allah rizasi icin bu parayi elleme diye yok yok yokkk.
Neden oynuyorsun hala dedigim zaman borclar icin derdi.
E zaten borclarimiz kumar yuzunden degil mi dedigim zaman ya kazanirsam derdi.
Ya bu illet oyle bisey ki kumar borcunu yine kumar oynayarak odemeye calisiyorlar.
Ne diyim Allah kolaylik versin ben bu kumara bulaşıpta birakani gormedim .
Ama dozajını azaltani gördüm.
Tam birakmaz belki ama 3-5 yine oynamaya devam eder.
Sabır edilecek türden bisey degil maddi manevi insani yipratan bitiren bir sey yaşamayan anlamaz😥

Back
X