Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy gerçekten ne kadar yanlış düşünüyorsunuz...kumar borcu için mecbur ödiycem de ne demek...Bende benzer durumu yaşadım yani kumar değil kesinlikle deee... eşim abisiyle ortak gibi bişey oldu sonra işler yürümedi battılar borçların çoğuu bizim üzerimize kaldı abiside ödemedi zor günler yaşadık...Ben o zaman bile kıyametleri kopardımda ödemedim...Çok üzüldü oda bana bunları yaşattığı için sonra eşimi üzdüğümü ona destek olmam gerektiğini anladımm ..allaha şükür az kaldı bitiriyoruz...icim daraliyor kimseye soyleyemedigim seyleri buraya yazarak rahatlamak istedim
kocam cok kumar oynadi ve cok borca girdi
su an ekmek almaya para yok
benim ise 2 cocugum var
simdi malesef calisip kocamin borcunu odeyecegim
kocamin kazanciyla evi gecindiecegim
zamaninda dinlemedi beni kumara yatirdi pralari
simdi o kadar cok borc varki
nasil odenecek o borclar bilmem
bende kesinlikle kumar oynayan eşimin borçlarını ödemem.....ben çalışıp emek verip kazanıcam onun borçlarını ödeyecem oldu ya....o ne iş yapıcak kumar oynarken borçlarıda düşünmüştür herhalde.....
oynadığı kumarın acısnı borçları ödeyerek çeksin sen destek olursan ödersen o sıkıntıyı çekmediği için çok rahatlıkla tekrar rahat rahat oynar vallahiiiiiii...allah yardımcın olsun cnaım...ben o 2 cocuga üzülüyorum