- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi memureanne
Merhaba kızlar.Konuyu baştan anlatmak ve sizden de fikir almak için yazıyorum.Esimle 7 senelik evliliğimiz 6 yaşında da bir tane kızımız var.Eşim ogretmen ben de memurum Esimde 3 senedir kumar bağımlılığı var.Yüklü miktarda borç yaptı ödedik.Cok iyi bir insan,cok iyi bir baba dedim hatta onu da çok seviyorum dedim affettim.Kac kere bir daha yapmicam dedi,maaş hesabını kendimde açtım maaş yatar yatmaz kendime gönderdim.Uzun zamandır oynamadigini söyledi ben de telefonunu kontrol ediyordum oynadığını görmüyordum.Bu ay bizim odememiz gereken 170.000 iki kişiye borcu vardı.Banka borcunu odedik,promosyonda yatacak olduğu için 20 bine ihtiyacımız vardı.Esim bütün paramizla kumar oynamış ve gece benim telefonumu cebine koyarken yakaladım.Ne yapıyorsun dedim başladı bu sefer kesin bitireceksin,ben seni de kızımızı da haketmiyorim gibi şeyler söylemeye.Bende bağırdım çağırdım yarın boşanma davası açıyorum dedim.Kızım babasina aşırı düşkün ben boşandığımız an tayin isteyip memleketime dönmek istiyorum.Sizce bu süreçte nasıl yol izlemeyelim?Kalbim çok kırık ve yorgun