• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar nedeniyle boşanmak

memureanne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Merhaba kızlar.Konuyu baştan anlatmak ve sizden de fikir almak için yazıyorum.Esimle 7 senelik evliliğimiz 6 yaşında da bir tane kızımız var.Eşim ogretmen ben de memurum Esimde 3 senedir kumar bağımlılığı var.Yüklü miktarda borç yaptı ödedik.Cok iyi bir insan,cok iyi bir baba dedim hatta onu da çok seviyorum dedim affettim.Kac kere bir daha yapmicam dedi,maaş hesabını kendimde açtım maaş yatar yatmaz kendime gönderdim.Uzun zamandır oynamadigini söyledi ben de telefonunu kontrol ediyordum oynadığını görmüyordum.Bu ay bizim odememiz gereken 170.000 iki kişiye borcu vardı.Banka borcunu odedik,promosyonda yatacak olduğu için 20 bine ihtiyacımız vardı.Esim bütün paramizla kumar oynamış ve gece benim telefonumu cebine koyarken yakaladım.Ne yapıyorsun dedim başladı bu sefer kesin bitireceksin,ben seni de kızımızı da haketmiyorim gibi şeyler söylemeye.Bende bağırdım çağırdım yarın boşanma davası açıyorum dedim.Kızım babasina aşırı düşkün ben boşandığımız an tayin isteyip memleketime dönmek istiyorum.Sizce bu süreçte nasıl yol izlemeyelim?Kalbim çok kırık ve yorgun

170 bin mi oynamış telefonunuzu alıp şifreyi falan nasıl bilmiş ki ?
Böyle devam etseniz elde avuçta bisey kalmayacaksa çocuğunuzun geleceği icin de zor olacak. Zaten memursunuz ailenizle aynı şehirde kızınız daha çabuk toparlar diye düşünüyorum.

En iyisini düşünmüşsün sakın düzelir umuduyla bakma çünkü asla düzelmez
Evet düzelmeyecegine eminim ama tek korkum kızım nasıl bir şekilde süreç işler? Çok yıpranır mi bilmiyorum

Merhaba kızlar.Konuyu baştan anlatmak ve sizden de fikir almak için yazıyorum.Esimle 7 senelik evliliğimiz 6 yaşında da bir tane kızımız var.Eşim ogretmen ben de memurum Esimde 3 senedir kumar bağımlılığı var.Yüklü miktarda borç yaptı ödedik.Cok iyi bir insan,cok iyi bir baba dedim hatta onu da çok seviyorum dedim affettim.Kac kere bir daha yapmicam dedi,maaş hesabını kendimde açtım maaş yatar yatmaz kendime gönderdim.Uzun zamandır oynamadigini söyledi ben de telefonunu kontrol ediyordum oynadığını görmüyordum.Bu ay bizim odememiz gereken 170.000 iki kişiye borcu vardı.Banka borcunu odedik,promosyonda yatacak olduğu için 20 bine ihtiyacımız vardı.Esim bütün paramizla kumar oynamış ve gece benim telefonumu cebine koyarken yakaladım.Ne yapıyorsun dedim başladı bu sefer kesin bitireceksin,ben seni de kızımızı da haketmiyorim gibi şeyler söylemeye.Bende bağırdım çağırdım yarın boşanma davası açıyorum dedim.Kızım babasina aşırı düşkün ben boşandığımız an tayin isteyip memleketime dönmek istiyorum.Sizce bu süreçte nasıl yol izlemeyelim?Kalbim çok kırık ve yorgun
Allah kimseyi bu bataklığa düşürmesin ya gerçekten kaç ailenin ocağı söndü çok üzücü. Az buz da paralar değil 170 bin ödeme😕 Bir çaresi yok. En mantıklı çözüm boşanmak. Kararınız kesin mi? Boşanma kararınıza nasıl bir tepki verdi?

Böyle devam etseniz elde avuçta bisey kalmayacaksa çocuğunuzun geleceği icin de zor olacak. Zaten memursunuz ailenizle aynı şehirde kızınız daha çabuk toparlar diye düşünüyorum.
Yok hayır 2 kişiye toplam 170 bin borcumuz vardı ayın 19 unda onu ödeyecektik.Benim telefonum hep ortada olur şifremi falan da biliyor hiç gizlemedim.Gercekten ailem ona iyi gelir dimi? Şehir değişikliği, kuzenleri umarım bir an önce sorunsuz sıkıntısız bir süreç geçiririz🙏🏻

Evet düzelmeyecegine eminim ama tek korkum kızım nasıl bir şekilde süreç işler? Çok yıpranır mi bilmiyorum
Şu anda da yıpranıyordur. Bazen boşanmamak çocuklarda daha kalıcı,kötü izler bırakabiliyor. Şu anda kavgalarınıza şahit olmuyor mu? Kızınız her şeyden habersiz mi? Yani bulunduğu ev ortamında şu anda da mutlu değilse çok garipsemeyecektir. Belki de rahatlayacak çocuk

Allah kimseyi bu bataklığa düşürmesin ya gerçekten kaç ailenin ocağı söndü çok üzücü. Az buz da paralar değil 170 bin ödeme😕 Bir çaresi yok. En mantıklı çözüm boşanmak. Kararınız kesin mi? Boşanma kararınıza nasıl bir tepki verdi?

Emin olun 170 bin hiç bir şey değil ödediğimiz borçların yanında, çok daha fazlası ödendi.Cunku hep duzelicem dedi ve ben de oynamadigini gördüm ya da çok iyi sakladı bilmiyorum...

Şu anda da yıpranıyordur. Bazen boşanmamak çocuklarda daha kalıcı,kötü izler bırakabiliyor. Şu anda kavgalarınıza şahit olmuyor mu? Kızınız her şeyden habersiz mi? Yani bulunduğu ev ortamında şu anda da mutlu değilse çok garipsemeyecektir. Belki de rahatlayacak çocuk
Kızım hiç bir şeyin farkinda değil çünkü yanında asla kavga etmeyiz,hatta bu sabah bizi yine dans ederken,kovalama oynarken gördü.Maddi olarak kızıma asla sıkıntı belli etmedim çünkü hiç bir seyinden mahrum bırakmadik.Simdi bile babasıyla sarmaş dolaş uyuyor.Ben kendimi kötü hissediyorum

Kızım hiç bir şeyin farkinda değil çünkü yanında asla kavga etmeyiz,hatta bu sabah bizi yine dans ederken,kovalama oynarken gördü.Maddi olarak kızıma asla sıkıntı belli etmedim çünkü hiç bir seyinden mahrum bırakmadik.Simdi bile babasıyla sarmaş dolaş uyuyor.Ben kendimi kötü hissediyorum
Şimdi daha da üzücü oldu. Kumar bağımlılığıyla alakalı ne yapılabilir hiç bilmiyorum ama düzelmez diye düşünüyorum. Bu noktada da her ne kadar iyi bir babaysa da maalesef iyi bir eş değil. Bu zamana kadar sabretmişsiniz. Çocuk olduğu için insan kapıyı çekip gidemiyor. Bana en mantıklısı boşanmak gibi geldi. Çünkü sürekli böyle borçlarla ve yalanlarla ömür geçmez. Çocuğun durumu için de bir pedagogdan yardım alınabilir.

Siz bunları yapsanız kumar batağına saplanıp kocanızın telefonundan bile oynasanız sizi kaç gün tutar o evde? Çocuğuma çok iyi anne demez çocuğun yüzünü bile göstermez.

Evet çok iyi saklamış saklıyorlar. 170 bin ne ki ödenenler yanında diyorsunuz rahat rahat. Evinden çocuğundan ne kadar çaldı bu adam? Sizden çalıp başkalarına yediriyor ve siz de kovalamaca oynuyorsunuz. Nasıl iyi perfect bir baba? Kızının rızkı olan, eğitimine gelişimine okuluna ... harcaması gereken parayı gidip kumarda batırmış. Siz bunu bilip nasıl bu adamları evde tutuyorsunuz? Kızımın geleceğini çalıp başkalarına yediriyor nasıl demiyorsunuz? Borç üstüne borç, üstelik ödeniyor gidip yine oynuyor. Ya bırakın Allah aşkına şöyle baba böyle baba diyip çocukları bahane etmeyin. Borç için ayrılmış parayı bile çalmış kumar oynamış. Yarın kapınıza değişik değişik adamlar tipler kurumlar dayanırsa görürsünüz çocuğun psikolojisini.

Kumar oynadığı ortaya çıkıp meslekten atılırsa ne olacak? Ki bence atılmalı. Çoluk çocuğa ders mi anlatıyor elinde telefon kumar mı oynuyor. Çocuğumun öğretmeni kumar oynasa öğretmen - sınıf değiştiririm. Burada açılmış konuları okuyun, çocuğun adını kullanıp ağır hasta diyip herkesten borç istiyorlar. Sizinki de isteyecek. Kimse oturun çocuğa anlatın bilsin demiyor ama ortalık gül bahçesiymiş gibi yapıp birden en kötüsünü mü yaşasın? Hava değişikliğiymiş kuzenleriyle vakit geçirmeymiş, öyle olsa kimse kumar bağımlılığından intihar etmezdi. Böyle adamla aynı evde olup telefon banka şifrelerinizi değiştirmemek büyük hata. Bankaları arayın, hesap hareketlerinizi, varsa evdeki altınlarınızı kontrol edin.

bence en korkunç bağımlılık kumar bağımlılığı. kaç kurtar kendini bacım
Kaçmış ama forumdan, kumarbaz kocadan değil. Bu tipler çocuksuz olsa ömür boyu karın tokluğuna çalışıp kocayı beslesin finanse etsin ama çocuk olunca çok sinirleniyorum. Çocuğun yemesi içmesi eğitimi sağlığı gıdası kursu hobisi... Hepsini kocalarına feda ediyorlar. Sonra da çocuğum babasına düşkün diyip adamı korumaya alıyorlar.

Ben burda eşime dahi şifrelerimi söylemem diyince beni garipsiyorlar 😀yıllardır hem annemin hem çocuklarımın birikimini yapıyorum düşmez kalkmaz bir Allah . oldu ki adamın kafası karıştı kumara bulasıverdi neyin ne olacağını kimse bilemez . Şuan iyi bi eşim olması onun yarın hata yapmayacağının garantisi değil , zaten konularda okuduklarımız da hep iyi insanlarmıs 😔

Ne saçma yahu çocuğun illa sizi kovalamaca yada dans halinde mi görmesi gerekiyor bisey anlamasın die . Boşanacak kadın bunu mu yapar ?

Bağımlılık yasaklarla engellemelerle geçecek bir şey değildi keşke bir destek alsaydınız madem ozaman devam etme kararı aldınız. Bu şartla barışsaydınız.
Eğitimlisi de aynı eğitimsizi de aynı bizim milletin ne diyim. Üye de kaçmış zaten

Boşanmayacağınız çok net. İnsanları oyalamayın hezeyanlarınızla.

Bağımlı bir öğretmen, geleceğimiz olan çocuklarımıza emanet sadece buraya takıldım. İkisi ayrı şey değil kesinlikle!

Siz dans etmeye devam edin hanımefendi. 1 bardak kızılcık şerbeti de alın yanınıza. İki dans edip üç yudum kızılcık şerbeti için.

Kumar alkoliklik aldatma yasaklı madde ben bunlarda iyileşme hiç görmedim ömrümde iyi oldu falan diye tek tük anlatanlar varda 3 gözlü dev gibi ben inanmıyorum yipranip deneyip kabul ediyor eşler yada kalıyor işte genede bitiş illaki geliyor çünkü ya hapis ya icralar ya ölüm ya beyin ölümü gibi durumlar oluyor .Yani kişi önce sorunu kabul edecekde tedavi olacakda sinirlerine hakim olacakta olacak yıllar demek bu yıllar başarı ihtimali çok düşük.Aldatmaya hiç girmiyorum onda yatalak falan olursa eş kişisi anca öyle düzelme fikrim bu

Kaçmış ama forumdan, kumarbaz kocadan değil. Bu tipler çocuksuz olsa ömür boyu karın tokluğuna çalışıp kocayı beslesin finanse etsin ama çocuk olunca çok sinirleniyorum. Çocuğun yemesi içmesi eğitimi sağlığı gıdası kursu hobisi... Hepsini kocalarına feda ediyorlar. Sonra da çocuğum babasına düşkün diyip adamı korumaya alıyorlar.
Kendi daha düşkündür ayıp değil yazabilir boşverin zaten daha çok borç olur ödemeye yetişemez hayat daha iyi bir öğretmen üstelik acımasız hayata bırakalım benim kendi hayatımda bile yaşam bir tokat vuruyor aklımı başıma almazsam bir konuda hemen hizaya geliyorum neyseki o tokatı yemeden masadan kalkmayı öğrendim darısı konu sahibinin başına

Back
X