kumar oynadım

Haha yaşattın resmen o anı

ben de zaten korktum kadın olduğumdan taciz ederler mi veya kazanırsam parayı vermezler falan diye.
ama sonra iddia bayiileri sahipleriyle iyi anlaştım daylar da zaten önce bir garipsedi artık resmen kanka olduk

İyi kızzz sana kısmet de bulur onlar oraya ne dayılar geliyor :)

ben de zaten korktum kadın olduğumdan taciz ederler mi veya kazanırsam parayı vermezler falan diye.
ama sonra iddia bayiileri sahipleriyle iyi anlaştım daylar da zaten önce bir garipsedi artık resmen kanka olduk
Kız doğru yerdesin takıl sen oralarda sevgili de bulursun bak. Birlikte zengin olma hayalleri kurarsınız. Rainy ablanı da götür hatta.

Yalan parayla olsa ; kredi çekersin..

Ay şaka gibi, bi once ki konunda, bu kafayla tefecilerin eline düştüm, kumar borcum var diye konu acarsin demistim. Ama bu kadar çabuk olucagini beklemiyodum.

Ay nedense gözümde Adana'da pavyon kapicilari gibi tipler canlandı fgfgdgdg

Bir kumarın eksikti o da geldi tam oldu. Şahdın şahbaz oldun. Bazen şaka olduğunu düşünüyorum. Oynama kumar filan çocuğum oynama.

Kumar boyle birsey zaten

Hah sonunda kumarada bulaştin ve voltranı oluşturdun aynen devam böyle git gide daha iyiye gidiyorsun

Ay bu nebahat cehremi allasen vizyon belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…