kumar oynadım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
816
1.080
63
arkadaşlar merhaba
çok az param kalmıştı yolda gördüğü iddia bayilerinden birine girdim ve bir sürü şans oyunu vardı.
Şansımı denemek istedim çok az bir parayla oynadım ve cidden inanılmaz bir harçlık çıkardım.O kadar mutlu oldum ki bütün yolu gülerek yürüdüm.Ve ertesi gün yüklü miktarda parayla gittim ve hepsini bu oyunlara yatırdım ve hiç kar edemedim.
Cebimde 5 kuruş kalndı resmen annemden para istedim sonra kaybettiğimi kazanma ümidiyle gene yatırdm ve gene kaybettim.
Artık napacağımı bilmiyorum hayattaki tek ümidim bu.Sürekli bu tarz videolar izliyorum ve her gün bu bayiilere gidiyorum.

O şans bir sefer oluyor. Geçen yıl ben de şans oyunu bayisinden 2 liralık tek sıra şans topu ve 2 liralık da süper loto oynatmıştım makineye. Sonra bir hafta geçti, ben onu unuttum.
Eşimle yemek öncesi yürüyüşe çıktık eşofmanlarla. Yolda bayii görünce aklıma geldi, dedim gel soralım belki zengin olmuşuzdur diye. O da güldü benle beraber.
Adama biletleri uzatıp sorduk. İlkinde 7 küsür liranız var dedi.
Sermayeyi kurtardık diye dalga geçtik biz de.
ikinciye baktı, bunda da 797 lira var dedi. Biz şok olduk. 😂
Paramızı verdi, eşofmanlarla sahile gidip içkili bir balık lokantasında karnımızı doyurduk ve hepsini harcadık. Haydan gelen huya gider hesabı.
O günü ne zaman hatırlasam gülüyorum. Bir iki kez daha oynadık farklı zamanlarda ama onlara hiçbir şey çıkmadı.
Zaten artık devlet bünyesinden de çıkmış bu oyunlar, denetim sıfır. Hile hurda ayyukta.
Bütün paranızı böyle şeylere harcamayın.
Şansımı deneyeceğim derseniz de, üç beş lira ile de denenir o şans.

Kumar oynadım deyince ben de konken partisinde kürkünüzle bir yandan puronuzu içerken bir yandan da "kare as" diyerek masadaki tüm paraları çantanıza koydugunuzu hayal ettim. Kıro gibi iddia oynamissiniz :d bir daha yapmayın. humar tüm kötülüklerin anasıdır.
bu tarz oyunlar da kumar kategorisine giriyor ve inanılmaz drecede bağımlılık yapıcı

Kumar şans işi vanessa kazandığında normalse kaybettiğinde de normal geçmiş olsun. Kendi düşen ağlamaz artık. Bırak bu işiiii

Aynısını düşündüm kadınlar oraya çekinmeden girebiliyor mu? Ben rahatsız olurum çok keko bir ortam 😄
Konu sahibi de müstakbel bir izmit kekosu zaten merak etmeyin doğru adımlar atıyor. Soran olursa ama Kocaeli üniversitesi kötü :d

Aynısını düşündüm kadınlar oraya çekinmeden girebiliyor mu? Ben rahatsız olurum çok keko bir ortam 😄
ben de zaten korktum kadın olduğumdan taciz ederler mi veya kazanırsam parayı vermezler falan diye.
ama sonra iddia bayiileri sahipleriyle iyi anlaştım daylar da zaten önce bir garipsedi artık resmen kanka olduk

Back
X