Sizinki patolojiye donuşmemiş,dönüşse idi tekrar tekrar geri dönüp asla vazgeçmezdiniz. Patolojık kumarın tedavi ile bile duzelme şansı yüzde 10 ile 20 arası. Yani nerede ise yok gibi. Düzelende bir süre sonra tekrar döner. aKonu sahibinin çocugu var.Öyle bir insanla çocuk büyütmek daha kötü. Çocugunuza yazık ..Kumar evet bağımlılıktır daha önce bende iddia oynuyordum kazandığın zaman çok mutlusun senden mutlusu yok zaten bu yüzden devam ediyorsun kaybedince de biraz daha büyük oynuyorsun ki kaybettiğini geri alabilesin ama kasa her zaman kazanır mantık çok basit kazandığını düşündüğün zaman bile kaybediyorsun. Ben üyeliğimi sildim geri de açmadım uygulamayı sildim şimdi çok rahatım. Öncelikle buna karar vermesi lazım çok öyle bir daha oynamayacağım falan olmuyor.
o söz verdiği halde kumara devam ediyor
Sen iyi değilsin bence...Bana çok iyi ders oldu bi daha oynamıcam diyor.
NedenSen iyi değilsin bence...
Canım sen bu soruyu sormaya devam edersen ikinci çocuğunuz olacak.Merhabalar daha öncede konu açmıştım eşim kumar oynuyor benim çok hatalarım da oldu. Herşeye yeniden başladık onsuzluğu anladım. Ama eşim kumar oynuyor. Ben onu terkedip ailemin yanına geldim. Bana çok iyi ders oldu bi daha oynamıcam diyor. Ama güvenemiyorum. 1 ay oldu kızımı yanına getirip burdaki okula yazdırdım. Bende de büyük değişimler oldu. Hatalarımdan ders çıkardım. Ama kumara bulaşıp kurtulan var mı ?
Neden kiCanım sen bu soruyu sormaya devam edersen ikinci çocuğunuz olacak.
Kurtulan var bildigimde iş işten geçince.Merhabalar daha öncede konu açmıştım eşim kumar oynuyor benim çok hatalarım da oldu. Herşeye yeniden başladık onsuzluğu anladım. Ama eşim kumar oynuyor. Ben onu terkedip ailemin yanına geldim. Bana çok iyi ders oldu bi daha oynamıcam diyor. Ama güvenemiyorum. 1 ay oldu kızımı yanına getirip burdaki okula yazdırdım. Bende de büyük değişimler oldu. Hatalarımdan ders çıkardım. Ama kumara bulaşıp kurtulan var mı ?
Yani kurtulabilir dimiKurtulan var bildigimde iş işten geçince.
MümkünYani kurtulabilir dimi
Borçlardan beş parasız sokaklara veya hapise düşünce olabilir.Yani kurtulabilir dimi
İnşallah cnm yaMümkün
OhaBorçlardan beş parasız sokaklara veya hapise düşünce olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?