kumar

fleur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
692
302
18
25
arkadaşlar, benim bi derdım var, evdekıler hepsi kumar oynuyor, ne yaparım ???5 namaz kılıyorum. kaynbaba kaynana eşim hepsi, ne yapacam lutfen? iki çocuğum var, böyle bi hayat hiç tahmın etmedım. aileme söylemedim, söylersem çok kızarlar bana, ne yapacem?:KK61:

Aynı evde mi yaşıyosunuz. Çok sık gitmemeye çalışın.

Canim cok uzuldum ya konus soyle esine bana boyle bi huyunuz oldugunu dememistin ben boyle bisey istemiyorum de huyundan vazgec de yoksa anneme gidicem de

Tövbe ya ailen niye sana kızsın onlar kumar oynuyosa kaynananlarla berabermi yasiyosan eger ayriysa esinle konusdunmu hic bu konuyu? Bu paranin haram oldugunu ve ordan gelen parayla cocuguna hic bisey almiyacagini belirt esine böyle devam ediceksen kendime is bulucam de mesela...

Boşan o halde. Haram parayla boğazını doyurup, evladına mı bakacaksın.

Kumar vazgeçmesi çok zor bir bağımlılıktır. Kaybettikçe çıldırır, çıldırdıkça oynarsın. Kazandıkça hırslanır, hırslandıkça oynarsın. Bu bir döngüdür. Fakat kazanan aslında yoktur.

Kumarı bırakan insanlar yok mu, elbette var. Fakat eşin ve çevresindeki herkes bu durumdaysa imkansıza yakın bir ihtimaldir diye düşünüyorum.

Boşan o halde. Haram parayla boğazını doyurup, evladına mı bakacaksın.

Kumar vazgeçmesi çok zor bir bağımlılıktır. Kaybettikçe çıldırır, çıldırdıkça oynarsın. Kazandıkça hırslanır, hırslandıkça oynarsın. Bu bir döngüdür. Fakat kazanan aslında yoktur.

Kumarı bırakan insanlar yok mu, elbette var. Fakat eşin ve çevresindeki herkes bu durumdaysa imkansıza yakın bir ihtimaldir diye düşünüyorum.
hepinize haklısınız arkadaşlar. hepsi oynuyor. ben çalışmaya başladım. hem de kafama kydum inşallah evime çıkacam. eşime söyledim, bi suru sebep var benim çıkmam desteklıyor: haram para eve giriyor, kaynana ile yaşıyorum, çocuklar okulu başlıcaklar ama hala yanıma yatıyolar eşim ıle ayra yatıyorum ..... yanı çok şey var ban çık diyor. bana dua edin lutfen. allah kımsının haram para yıdırmasın . kırada yaşıyoruz kaynana çalışıyor. kaynbabam 2 maaşı var ben çalışıyorum eşim de. hala kırada yaşıyoruz, bereketsızlığa bakın. 5 namaz kılıyorum. asla boyle bı yaşam aklıma gelmedı, ama ............:KK12::KK43:

Back
X