Eşim kumar oynuyor artık güvenim kalmadı ne yapmalıyım

Ailesi neden ödesin. Bak buyut birde kazik kadar adamin kumar birclariyla ugras oldu.
Kac kurtar kendini swnde. Bunlar asla duzelmiyor cünkü. Burada zaten bir surü kumar oynayan es konulari dolu oku oturup.
Evet okudum gerçekten yazık bize hayallerimize emeklerimize benim gibi hayat yaşayan tüm kadınlara .. hayal hırsızları .. durmak istiyorum çocuğum için belki sorumluluk alır borçlarını öder hesaplarını kontrol edeyim diyorum bir tarafımda gençken durma git diyor

120 bin . 40 kendi borcu 80 kumar
Ben eşim için bağımlılık merkezine gitmiştim borcun ödenmemesi kendisinin sorumluluk alması gerekiyor demişlerdi. Borçu ödememelisiniz 1, kendi elinizde kalan son şeyi verip kendinizi bu durumda bırakmamalısınız ve o birikiminiz neyse evde tutmayın çünkü vermediğiniz takdirde sizden habersiz kendi alıp satabilir. 120 bin çok büyük bir mebla değil ya yapılandırsın ya ailesinden birinden bi arkadaşından alsın mesai yapacaksa kazandıkça aldığı kişilere ödesin çünkü size ödemeyecek . Sizde bu şartla biraz daha bakın bakmak isterseniz ama elinizdekini vermeyin sonra keşke vermeseydim diye çok pişman olursunuz. Müslümanız rlhamfulillah yemine inanırız ama malesef bu tarz insanların yeminine inanılmaz . Kendilerini kontrol edemiyorlar ki yeminine sadık olsunlar. Bu arada borcu 120 den de fazladır gerçeği söylemezler genelde . Bildiğim yaşadığım sizi anladığım için konuşuyorum , her insan farklıdır ama kumar oynayan insanların genellikle sıkışınca davrandıkları şekil aynı. Çok pişmansa versin herşeyi siz yönetin ama dediğim gibi sizin paranızla değil başkasından alsın. Bunu derseniz kabul etmeyecektir büyük ihtimal kendi başıma çözüyorsam hesaplarıma da bakma diyebilir çünkü devam edecektir. Ama böyle dese bile kararlı olun elinizdekini vermeyin ailem aldı deyin vermiyorlar deyin

Merhaba arkadaşlar , ben 30 yaşındayım 9 senelik evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var, eşim yaklaşık 4 senedir her sene tekrarlanan bir kumar borcuna bulaşıyor , kiradayız aldığı para 40 bin . Baştan 150 bin borca girdi onu bir şekilde ödedik ve aileden kimseye söylemedik , sonrasında yine o miktarda yaptı yine söylemeden kapattık .. sonrasında tekrardan 200 bin borç yaptı ben artık onun ailesine anlattım yardım edeceklerini söylediler onu da uyardılar yardımda etmedi ailesi sözünde durmadı işinden çıkıp tazminatının bir kısmıyla kumar borcunu ödedi 10 senelik işinden kumar yüzünden olmuş oldu. eşimde 8 ay oynamadı ve dün itiraf etti ki yine 120 bin borç yapmış. Kenarda düğünde takılan Mihrim var onu vermek içimden gelmiyor . Artık akıllanacağını sanmıyorum ama oğlum için de çok üzülüyorum benim durumumda olan var mı akıl verin ne olur ne yapmalıyım
Sakın ama sakın vermeyin.üzgünüm ama eşiniz oynamaya devan edecek.Sürekli aynı döngüde olacak.Kumar böyle bi illet.Çocuğunuzu düşünün.

Merhaba arkadaşlar , ben 30 yaşındayım 9 senelik evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var, eşim yaklaşık 4 senedir her sene tekrarlanan bir kumar borcuna bulaşıyor , kiradayız aldığı para 40 bin . Baştan 150 bin borca girdi onu bir şekilde ödedik ve aileden kimseye söylemedik , sonrasında yine o miktarda yaptı yine söylemeden kapattık .. sonrasında tekrardan 200 bin borç yaptı ben artık onun ailesine anlattım yardım edeceklerini söylediler onu da uyardılar yardımda etmedi ailesi sözünde durmadı işinden çıkıp tazminatının bir kısmıyla kumar borcunu ödedi 10 senelik işinden kumar yüzünden olmuş oldu. eşimde 8 ay oynamadı ve dün itiraf etti ki yine 120 bin borç yapmış. Kenarda düğünde takılan Mihrim var onu vermek içimden gelmiyor . Artık akıllanacağını sanmıyorum ama oğlum için de çok üzülüyorum benim durumumda olan var mı akıl verin ne olur ne yapmalıyım
Valla bir kurum olacak böyle adamları düzenli olarak dövecek ,arsız yüzsüz işe yaramaz herife bak, kendine guveniyorsan çek git bir şekilde yaşarsın en azından acaba yine ne borcuna gireceğim derdine dusmezsin.

Dört yıldır boşamak yerine sürekli adamı ödüllendirir gibi borcunu ödeyip duruyorsun bir de ailesine mi kızıyorsun? Kimse senin kocanın acizliğini borcunu ödemek zorunda değil. Çocuğunu düşünüyorsan çocuğunun rızkını kumar masalarında kaybedip borç takan adama yedirme o zaman, boşan.

Back
X