kumaş boyası nasıl yapılır,nerede satılır?lütfen yardımmm

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
ben beyaz tişort üzerine kumaş boyasından resim yapmak istiyorum mesela bebek resimleri,ama kumaş boyası bile bulamadım,bi yerde toz boya buldum,onunda kullanma talimatında kaynatın fln diyodu,nettende araştırıyorum hiçbişey bulamadım.
neolur siz yardım edin,benim istediğim gibi boya nerden bulurum,tabi çıkmayanından,ve bu kumaş boyamanın bir tekniği varmı??

hangi ilde yaşıyorsunuz? eğer istanbuldaysanız bauhaus ta çook çeşit var. ayrıca bazı büyük kırtasiyelerde de kumaş boyaları satılıyor.

ben de geçen gün pelerin pardesümü yıkadım hep renk verdi.genel renk krem iken etrafındaki kahverengi şeritler kumaşı mahvetti.aklıma boyamak geldi ama kumaş boyaları nerde satılır ve boyama nasıl yapılır tam olarak bilmiyorum.bilen varsa yazarsanız sevinirim.

hangi ilde yaşıyorsunuz? eğer istanbuldaysanız bauhaus ta çook çeşit var. ayrıca bazı büyük kırtasiyelerde de kumaş boyaları satılıyor.

ben bursadayım.boyalar sadece kırtasiyecilerde mi bulunur acaba?

ben bursadayım.boyalar sadece kırtasiyecilerde mi bulunur acaba?

bende erzurumda kumaş ve ahşap boyama kursuna gidiyorum ve boyaları internetten sipariş ettik.istersen özelden aldığımız sitenin ismini verebilirim.biz boyuyoruz ve çok güzel şeyler yapıyoruz.tavsiye ederim.....

Back
X