sacında krepe balyaj var evde yapman bana gore zor canım.. ama belkı yapabılırsınde zahmetlı..
valla benımde istediğim saç rengi ama bi turlü nasıl yaptırcağımı bılmıyorum ayrıca saçlarım sıyah boyalı benım
Benim bildigim papatya balyaj bu canım.. :26:
Canım o zaman saçlarını biraz açtırman lazım. Siyah saça böyle bir balyaj gitmez..
mutlaka açılcak ama çok yıpranır dıyede çok korkuyorum
Canım bende saçımı hep böyle kullanırım o kadar da zor deil ben palette blond açıcıyla bu rengi elde ediyordum. ama artık daha canlı sarı istediğim için röfle setiyle denicemgerçi düşünüyorum daha röfle seti yyakarmı die.palette yakmıyor ama bu resmdeki gbi soluk sarı oluyor
Peki nasıl yapıyosun anlatır mısın biraz?
canım uçlarını istediğim şeklde alıp paletteyi sürüp folyoyla kapıorum ve hiç yıpranmıyor inanki
ama şimdi büyük ihtimal daha sarı olsun die röfle setyle yapçam
başka bir sitede okudum kız yeni siyaha boyanmış saçlarını naturel colorsla açmş hem yıpranmamış hemdde platin sarı olmuş. zaten organik bir boyabence denemelisin kuaförler saçı çok yakıor
Ya canım ama tam bu resimdkei gibi istiyorum üstlerden altlara dogru rengi daha açık istiyorum. Uçlar felan daha bi açık sarı ya.. Nasıl yapcam ki:26:
canım önce uçlara sürüp sonra yukarı doğru gidebilirsin. o kadar zor olmamalı ya.kuaför asla önermem ben saçımı kendim boyarım hep bir defa gittim kuaföre röfle içn saçımı yaktı resmen şuan omzumda saçım
Ya bu renk çok güsel bende buna benzer bi renk buldum onu istiyorum ama kuaförlere güvenim yok aslında bul un anlattığı gibi evde yapılabilir o kadarda zor durmuyor gibi biraz cesaret işi
kesinlkle
ya kuaförlere gerçekten güvenmeyin. ben saçımın uçlarını her zaman kendim açtım 1defa dedim röfle yaptırıyım, yaptırdım ve köpek gbi pişmanım şimdi
bi röfle seti 14-15 tl hem fiyat olarak daha ucuza geli hemde saçların yanmaz..
ayrıca yapmayaa karar verrsen resmlerini de bekliorumbende bi 5ay sonra flan yapçam inş=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?