canim oylemi diyosun ben daha bir kere boyadim sacimi oda palette ile ve memnun kaldim bu boya markasi nasil parlaklik ve kalitesini bozmamasi benim icin cok onemli :)
canim koyu kestane sacim dogal rengimdi ilk defa sacimi boyadim ve fotograftaki rengi elde ettim ve bu renktende memnunum. 10.1 acik kullu sari renk kullanmamin nedenide o boyanin saci digerlerine gore daha cok acmasi onerin aklimda kalsin cok tesekkurlerKoyu kestane olan saçınız doğal renginiz miydi? Öncesinde saçta boya var mıydı?
Cevap boya yoktu-doğaldı ise aynı renge devam edebilirsiniz. Daha dore olabilir demişsiniz, 10.1 küllü yerine nötr veya doreli olan 10 numara tercih edebilirsiniz.9.5 dediğiniz boya palette miydi? Eğer öyle ise bu markada 9.5 zaten doredir, bunu aynı kullanabilirsiniz.
canim bende ne demek istedigini anlayamadim ben renklerden cok anlamiyorum dogru telaffuz edememis olabilirimSizin saçınız alttaki fotodan daha dore.Ne istediğinizi anlamadım.
canim oylemi diyosun ben daha bir kere boyadim sacimi oda palette ile ve memnun kaldim bu boya markasi nasil parlaklik ve kalitesini bozmamasi benim icin cok onemli :)
ben devam ediyim ozaman cnm bildigim paletteden sasmayimnevacolor kullanmadm ama kullananlar çok kuruttuğunu söylüyor..
7.13 alıp boyasam sizce açılırmı bu saçın rengi yoksa acıcı bir boyayla karıştırmalı mıyım ?7.13 gibi görünüyor kızın saçı.. kumral küllü dore..
İlk fotoğrafta saçlarınızın uçları kötü duruyorken, Diğer fotoğrafta küt kesimde çok iyi durmuş. Saçını nevacolor la boyamanı tavsiye ederim tam rengini veren tek boya markası. Bence :)Sevgili kk bayanları koyu kestane saçlarımı palette 10.1 ve 9.5 renklerini karıştırarak fotoğraftaki rengi elde ettim. Saç rengimden çok memnunum ama biraz daha dore parıltıları olabilir. Saçımın dipleri gelmeye başladı şimdiden araştırayım dedim evde ilk defa dip boyası yapıcam ve boyada açıcıda olduğu için nasıl yapıcam bilmiyorum boya önerilerinizi ve nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz süper olur cevaplarınızı dört gözle bekliyorum :)Eki Görüntüle 1396174
Bunun gibi olması için ne yapmam gerekiyo ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 1396176
evet tatlım saçlarımı kestirdim kırıklarımdan kurtuldum genelde palette kullanıyorum memnunum nevacolor hiç denemedim ama aklımda bulunsun :)İlk fotoğrafta saçlarınızın uçları kötü duruyorken, Diğer fotoğrafta küt kesimde çok iyi durmuş. Saçını nevacolor la boyamanı tavsiye ederim tam rengini veren tek boya markası. Bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?