Saç Rengi ve Saç Boyama kumral saça dip boya(fotoğraflı)

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
Sevgili kk bayanları koyu kestane saçlarımı palette 10.1 ve 9.5 renklerini karıştırarak fotoğraftaki rengi elde ettim. Saç rengimden çok memnunum ama biraz daha dore parıltıları olabilir. Saçımın dipleri gelmeye başladı şimdiden araştırayım dedim evde ilk defa dip boyası yapıcam ve boyada açıcıda olduğu için nasıl yapıcam bilmiyorum boya önerilerinizi ve nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz süper olur cevaplarınızı dört gözle bekliyorum :)

Bunun gibi olması için ne yapmam gerekiyo ne önerirsiniz?

Koyu kestane olan saçınız doğal renginiz miydi? Öncesinde saçta boya var mıydı?

Cevap boya yoktu-doğaldı ise aynı renge devam edebilirsiniz. Daha dore olabilir demişsiniz, 10.1 küllü yerine nötr veya doreli olan 10 numara tercih edebilirsiniz.9.5 dediğiniz boya palette miydi? Eğer öyle ise bu markada 9.5 zaten doredir, bunu aynı kullanabilirsiniz.

Alt fotodaki renk dore olduğundan değil, sizin saçınızdan çok daha açık olduğundan sarı yansımalı duruyor.

canim koyu kestane sacim dogal rengimdi ilk defa sacimi boyadim ve fotograftaki rengi elde ettim ve bu renktende memnunum. 10.1 acik kullu sari renk kullanmamin nedenide o boyanin saci digerlerine gore daha cok acmasi onerin aklimda kalsin cok tesekkurler :)

nevacolor kullanmadm ama kullananlar çok kuruttuğunu söylüyor..

peki ne renk yapsam 10.1 ve 9.5 u degistirmek istiyorum fotograftaji sai elde etmek icin ne onerirsiniz kizlar

kızlar fotoğraftaki sacı elde etmem için ne renk boya önerirsiniz ???

ama saç rengin aynı gibi ya... yansıması farklı sadece.. onunkinde birazcık daha dorelik var ama çok değil... o yüzden 7.13 dedim..

anladım canım ben bi katalogdan bakarım kafamda bi sentez oluşturmaya calısıcam bakalım :)

İlk fotoğrafta saçlarınızın uçları kötü duruyorken, Diğer fotoğrafta küt kesimde çok iyi durmuş. Saçını nevacolor la boyamanı tavsiye ederim tam rengini veren tek boya markası. Bence :)

İlk fotoğrafta saçlarınızın uçları kötü duruyorken, Diğer fotoğrafta küt kesimde çok iyi durmuş. Saçını nevacolor la boyamanı tavsiye ederim tam rengini veren tek boya markası. Bence :)
evet tatlım saçlarımı kestirdim kırıklarımdan kurtuldum genelde palette kullanıyorum memnunum nevacolor hiç denemedim ama aklımda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…