Tilbe_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Eylül 2014 888 1.618 133 13 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #21 kiddyy .!.: nevacolor kullanmadm ama kullananlar çok kuruttuğunu söylüyor.. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyor demek ki . Aksine ben çok memnunum çünkü
kiddyy .!.: nevacolor kullanmadm ama kullananlar çok kuruttuğunu söylüyor.. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyor demek ki . Aksine ben çok memnunum çünkü
Beni nasil buluyorsun Guru Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ocak 2011 1.224 978 323 25 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #22 resmını çektiginiz kızın saçlarına bayıldım harika bi tonn
nazenindzc Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2014 41 12 38 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #23 Arkdaşlar benim de saçlarım açık küllü kumral dip boya yapmak istiyorum daha önce de hiç yapmadım. Aynı rengi alıp diplerime sürsem nasıl olur. Çok açık olmasın istiyorum diğer yerlerinden. ama diplerden açık diğer yerlerden koyu olsa da sorun değil
Arkdaşlar benim de saçlarım açık küllü kumral dip boya yapmak istiyorum daha önce de hiç yapmadım. Aynı rengi alıp diplerime sürsem nasıl olur. Çok açık olmasın istiyorum diğer yerlerinden. ama diplerden açık diğer yerlerden koyu olsa da sorun değil