Dokunursan annesinin gelmeme ihtimali var. Simdilik dokunmayin. Kenarina ekmek koyabilirsin.
Ilk defa yumurta gordum cok heyecanli bişi.ins yavrular cikar umarim bisi olmaz
ay bu kumrular cok tatlılar :) ellemeyin bence anneler gelir yanlarına.. bizim balkonada yumurtlamıslardı yumurtadan cıkınca anneleri ağzıyla besliyor yavrularını.
Simdi bulgur ve ekmek ıslatip biraktim oyle uzaktan bakıyor:)
Cepten yazdigim icin foto yukleme yapamadim yumurtalari bi gorseniz
Ay bi gorseniz 2kumru biri yattigi yerden islattiım bulgurlari yiyor,digeride yaninda bakiyor mutlu aile tablosu:)
Umarim bulgur zararli olmaz.çok sirinler
...cok sirinler
Ne güzel insanlarsınız ailecenek.Bizde böyle hayvanlar için mahkemelik olmuşluğumuz var komşuyla.İnsanlardan bile daha kıymetli benim için onlar napayım elimde değil...çok tatlı yaa.
dişi ve erkek sıra değiştirerek yumurtaların üzerinde dururlar. eğer sizi tehlike olarak algılarsa yumurtaları terkedebilirler. mümkün olduğunca kendinizi göstermeyin. asıl iş yumurtadan çıktıktan sonra. cunku o zaman, zaman zaman erkek ve dişi uzaklaşıyorlar. yavrular yuvada tek kalıyor ve maalesef kargalar yavruları alıyor. böyle bir durumla karşılaşmazsınız umarım...
benim balkonumdada vardı 2 tane. bir gun misafirliğe gittik. evde kımse yoktu. geldiğimizde yavrulardan biri karga tarafından alınıp goturulmustu. cok uzulduk . annem babam ben. diğeri için nöbet tutmaya başladık. ve kargayı defalarca kovaladık. annem yemek yapardı babam balkonda dururdu. o girerdi ben çıkardım. baktık olcak gibi değil. kargalar görmesin diye çarşafla falan etrafını kapatmıştık. ancak o zaman rahatlayabıldık. sonra o tek yavru büyüdü büyüdü büyüdü. yuvadan uçtu gitti çok mutlu olmuştuk ama, ailecek
Oooo torun sahibi oluyorsun.
Ne güzel insanlarsınız ailecenek.Bizde böyle hayvanlar için mahkemelik olmuşluğumuz var komşuyla.İnsanlardan bile daha kıymetli benim için onlar napayım elimde değil...
Bunu solemeniz cok iyi oldu.cunku patron ikidebir bakmaya gidiyordu kuslarda kaciyirdu.bidaha yanina gitmeyiz artik.bide burda kargalarda clk var umarim bisi olmaz
koy canım tabi resimlerini bulursan bakalım.Dediklerinde haklısın hatta hayvana vuran çocuğuna da vururmuş buna da dikkat etmek lazım.hayvanları sevmeyen, insanları hiç sevmez böyle düşünüyoruz biz. balkondaki kuşlar artık aileden birileri olmş gibiydi bizim için. zarar görmesinler ve aynı zamanda bizden korkmasınlar diye çok uğraştık. ama o kuşun büyüdüğünü ve uçtuğunu görmek bambaşka bişeydi... hatta doğduktan sonra fotolarını çekmiştim. bulabilirsem koyarım buraya.
oo kargalar varsa işiniz zor. bir gün işe geldiğinizde bulamayabilirsiniz. maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?