Kundaklayarak iyi mi yapıyorum

tavis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
231
140
53
Arkadaşlar merhaba.. (bu benim ilk konum bu arada ) benim 6 aylık bir bebeğim var. Uyuturken sürekli elleriyle yüzüne vuruyor, emzigini çekiyor , ayaklarını tutuyor, elleriyle gobisine vuruyor falan sonra da uyuyamadigi için agliyor ben de o besikteyken ellerini tutuyordum uyuyanà kadar ama sonra belim inanılmaz ağırmaya başladı. . Sürekli egiliyorum çünkü en az 15 dk.. zaten uyuduktan bir süre sonra tekrar elleriyle kendini uyandırıyor.. ben de kendi carsaflarindan biriyle sadece ellerini tutacak şekilde bağlıyorum öyle olunca besigin içinde bırakıyorum kendi kendine uyuyor ama tabi çevreden çok olumsuz tepki aldım ne yapıyorsun öyle şey mi olur işkence mi yapıyorsun çocuğa gibi... ay sinir olmaya başladım.. ben de öyle bilmemiş biri değilim bebisle ilgili okuduğum kitapların haddi hesabı yok ama o kadar eleştiri aldım ki kafamda soru işareti olmaya başladı.. kötü mü yapıyorum diye.. etrafta mantıklı insan olmayınca bende Size sorayım dedim

Canim bende bebisimi kundakladim 6 aya kadar ama uyumadan uyumaya 1 yapiyordum 1gun yapmiyordum

En güzelini yapıyorsunuz önerilen bir kundaklama biçimidir yaptığınız.bacakları kundaklamadan sadece elleri kundaklamak benimki ellerini kesinlikle aşağı bile indirmiyor normalde ben de uykuya dalınca gündüzleri özellikle kendini çok uyandırdığı için bikaç gündür sürekli üst tarafını kundakllyorum

Acaba bir zararı olur mu bi de ne zamana kadar böyle kundakla
Canim bende bebisimi kundakladim 6 aya kadar ama uyumadan uyumaya 1 yapiyordum 1gun yapmiyordum
Ben 6 aydan sonra başladım ellerinı çok kullanmaya başladı çünkü.. kundaklama için belirli bir zaman var mı acaba

Aynen.. işte bunu bu yaştan sonra yapmayın diye bir kural var mı onu merak ediyorum

Yok ben hiç duymadım öyle Zaman filan ne zamana kadar öyle rahat uyursa o Zamana kadar yapın bence..

Kundaklamanın artık önerilmediğini duymuştum ama araştırmak lazım canişkolarım. Okuyun, araştırın, öyle yapın. Kulaktan duyma şeyleri yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…