Kupa çekme/küp çekme

Sosyoloogg

Rabbin seni terketmedi ve sana darılmadı da...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.366
1.095
133
Kızlar hepinize merhabalar sizinle tecrubelerimi paylasmak istedim. Ben gecen yil bu zamanlarda bebegimin kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum. Yaklasik da 5 6 aydan beri korunmadigimiz halde hamilelik olusmadi. Bu ay oylesine hic inanmadan yasli bi teyzeye kupa cektirdim. Ve bu ay babami kaybettim cok stresli uzuntulu anlar yasamama ragmen ve birliktelik sadece iki uc kere olmasina ragmen hamile kaldim. Hic aklimda yokken oldu bebek isteyenlere bi umut olsun diye paylasmak istedim. Insallah rabbim herkesin gonlune gore versin.

Basın sağolsun canm . Allahım sabrınızı artirsin..

bende tam 2 bucuk yıl uğrastıktan sonra tedavıler asılamalar bende yaslı teyzeye kupa cektırdım hamile kaldım ama bebeğimi 8 haftalıkken düşürdüm allah kmselere göstermesin

Basınuz sagolsun../ hamileliğiniz de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kupa çekme nasıl oluyor nereye yapıyorlar?

Basiniz sagolsun. Buara cok duymaya basladim bunu. Biraz ayrinti verebilirmisiniz? Nezaman yaptirmak gerekiyor? Tecrube sartmi annemize falan yaptirsak. Ve hemen iliski mi olmasi gerekiyor ardindan? Cok sordum sanirim :)

Sagolun Allah razi olsun.
Simdi yapmak icin adetin bittigi gun temizlendikten sonra yapiliyo ki olasi bi hamilelik durumu varsa bebege zarar vermesin diye. Alt karin bolgesine yapti sag ve sol olmak uzere birer kere , iki uc kere de belime yapti. Yapilisi kolay aslinda söyle kücük boy su testisi gibi biseyle yapiyo bi bezin icine kül doldurmus azcik agirlik yapsin diye. O bezin ucuna cok az mazot döküyo 3 4 saniye yandiktan sonra küpü kapatıyo. Yumurtaliklarda herhangi bi eğilme durumu felan varsa düzeltiyomus tam olmasi gerektigi yere getiriyomus yani. Sonra da eve gidip iyice terle demisti sicak su buharina felan oturdum sonra bi iki saat yattim terledim. Iliski de bi gun durup bi gun yapilcak. Ama bilgili birinin yapmasinda fayda var. Tam yapilcak yerleri daha iyi biliyolar cunku

mazot mu kiz yanar bi taraflarmz:)) bizim burda ispirto ile yapiyolar.benim esim yapmisti bana acemi isi ama sadece belime.ve o ay hamile kaldım ama sut buharida yapmistm.patatesi boldu bi kac dilim duz olcak sekilde.kulak cubugunun bi tarafni kesti makasla batirdi patatese ispirto yoktu o zaman kolonya damlatti ucuna koydu belime bardagida ustune.bayada oldu yani.hangisi vesile oldu bilemem ama.mazot cok ilginc geldi :))

Mazot da ispirtoyla ayni gorevi goruyo zaten o aşamada :) sadece yanmasini saglamak icin yapilan bisey yani benim teyze de o sekilde ogrenmis demek ki zamaninda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…