Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kupkuru süpürge Kivırcık inatçı sac

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.504
1.642
133
Selam kızlar benzer konular açılmış ancak halen benim saça benzerini bulamadim. Benim saçlar gür ve kıvırcık inanılmaz kuru, hep aynı boyda boynumu gecmiyor.

Herturlü kremi yağı denedim. Dax, ,Hindistan cevizi,zeytinyağı maskeler vs. Ancak, Bakım yaptikca daha bu kötü oluyor sanki.
Sürekli kırılıyor, elleyince diken diken batıyor öyle kuru ki. Birde kivirciklari bukle şeklinde değil bicimsiz.
Brezilya fonu yaptım iyi yapmaktan öte daha kotu yaptı.

Neyse çok dertliyim sacimdan. Çünkü ne yapsam olmuyor model tutmuyor yuzumu çok çirkin gösteriyor, sürekli topluyorum açamıyorum bile. Köpük sprey vs. İle dağınık bırakayım diyorum kabartma kabar kabariyor hiç şekil veremiyorum.

Kızlar var mı bir öneriniz, yada böylesi inatçı kuru saçları olanınız, neler yapiyorsunuz, nasıl model veriyorsunuz

Saçınıza nem ve protein veren ürünler kullanmanızı tavsiye ederim..Çok fazla işlem yaptırmakta kurutur saçları..Bir süre sadece nem verecek ürünler kullanın.Herhangi bir işlem yaptırmayın.Fön,düzleştirici tarzı sıcak uygulamalarda kurutur saçı.Hindistancevizi yağı benim saçlarımıda düz olmasına rağmen fazlası ile kuruttu ve sarılarını matlaştırdı.Dax ise uzamasına yardımcı bir ürün.Nenm veren ürünlerle yıkayın,maske yapın sonrasında yağ sürün ve ıslakken tarayın.Nemli ve kuruda taramayın..

Benim saçlarım da kuru idi kısacık kestirdim. Çok güzel oldu. Bir tarafı çok çok kısa bir tarafı biraz uzun. Çılgın bir saç modeli oldu. Banyo yapmak o kadar kolay ki... Yıkadıktan sonra sadece argan yağı sürüyorum. Önceleri sertti ama şimdi yumuşadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…