- 12 Ocak 2021
- 5.655
- 25.178
- 498
- 31
- Konu Sahibi gulaslan ay
-
Yedi cücelere mi yaptınız bu tarifi ne böyle 3 gram 3 gram ölçülü25 g tereyağı (yaklaşık 1 dolu yemek kaşığı)
1 yemek kaşığından biraz az pudra şekeri (~12–13 g)
Yarım çay kaşığı vanilya
3 yemek kaşığı un (silme)
Çay kaşığının ucu kadar kabartma tozu
Üzeri için:
Pudra şekeri
Tek kişilik kurabiye yaptım ve dört tane çıktı. Gayet de yeterliydi miktar..Yedi cücelere mi yaptınız bu tarifi ne böyle 3 gram 3 gram ölçülü
Anaa niyeİri şeker kullanmışsın erimiş. Kurabiyeye pudra şekeri konur.
4 kurabiye için fırın mı açılır böyle gümlersin işte tam ölçü yap at buzluğa fazlasınıTek kişilik kurabiye yaptım ve dört tane çıktı. Gayet de yeterliydi miktar..
Sorun bende.Anaa niye
Hep toz şeker kullanıyorum inan yaşamadım, sorun başka bsey olmali
Beni niye dövdünSorun bende.
Napalım makyaj kısmına mı koyayım başlık bulamadıkBu konu niye BDV'de?
Bugün de olmayan kurabiyeye dertlendik...
Dövmedim cidden sorun bende. Kurabiye yapmayı beceremiyorum.Beni niye dövdünne dedim ben
Niye herkese ters ters cevap veriyorsun?Napalım makyaj kısmına mı koyayım başlık bulamadık
Kime ters yazmışım.Niye herkese ters ters cevap veriyorsun?
Takıldım sadece.
Tamam :/Kime ters yazmışım.
Benim buzlugum yok. Herkes sizinle aynı imkanda olmayabilir.4 kurabiye için fırın mı açılır böyle gümlersin işte tam ölçü yap at buzluğa fazlasını
Kb.Tamam :/
Buzdolabın yok mu 25 gr kullandığın tereyağının kalanını karlı dağlarda muhafaza etmiyorsun herhaldeskdsBenim buzlugum yok. Herkes sizinle aynı imkanda olmayabilir.
Balkona koyuyorum buzdolabım da yokBuzdolabın yok mu 25 gr kullandığın tereyağının kalanını karlı dağlarda muhafaza etmiyorsun herhaldeskds
Tamam ☺tşklerBdv'da kurabiye başlığını görünce acaba kurabiye yüzünden kavga falan mı çıktı diye düşündüm ama değilmiş. Unu az gelince yayılır
yazın da arjantine göç ediyorsundurkdklBalkona koyuyorum buzdolabım da yok
Evetyazın da arjantine göç ediyorsundurkdkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?