Ay lütfen kendinizi sevin ya, kadınlar kendilerine böyle yapınca çok üzülüyorum. Siz böyle derseniz adam gaza gelecek daha da ben daha iyisini hakediyorum diye. Erkekler yanındaki kadının nasıl göründüğünden, nasıl biri olduğundan bağımsız olarak bu tribe giriyor zaten, konu sizin dış görünüşünüz olamaz bile. Özgüveninizi yükseltmeniz lazım. Kendinize neyin iyi geleceğini siz daha iyi bilirsiniz. Bazen en ufak şeylerde bile özgüvenimiz düşebiliyor. Mesela ben hep zayıftım eskiden, son yıllarda 8-9 kilo aldım. Sonra kendimi beğenmemeye başladım. Dedim ben bunu veririm ve yediklerime dikkat ettim ve kilo verdim. O bile özgüvenimi yeniledi, daha iyi ve güzel hissettim. Ben bunu beğenmiyordum bunu düzelttim ve iyi hissetmeye başladım. Saçlarımı yapmayı ya da makyaj yapmayı sevmem ama bir gün fön çektirip çıksam, bir rimel bir ruj sürsem ekstra iyi hissediyorum kendimi. Siz de yapabilirsiniz

Fotoğraf konusuna gelince hepimizin böyle fotoğrafları var, kafanızı bulandırmayın bence. Kaç kere iş yemeklerinde bulundum ben de erkek arkadaşım da. Ben hiç kimseye yan gözle bakmadım, kimse bana bakmadı. Herkes gün bitsin evimize gidelim diye bekliyor. Ciddi bir şey görürseniz elbette ki bir süre bakın takip edin ama bu bahsettiğinizde hiçbir şey yok bence.